Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Τελευταία ευκαιρία για την Εθνική

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Πέμπτη στις 17:00 στο Μπλουφοντέιν την Νιγηρία, στο δεύτερο παιχνίδι της στο Μουντιάλ 2010 με στόχο να πάρει "εκδίκηση" για την ήττα πριν από 16 χρόνια στις ΗΠΑ (2-0), αλλά παράλληλα να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το 500ο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος, είναι και το πλέον κρίσιμο για την συνέχεια της στην διοργάνωση της Νοτίου Αφρικής. Η Ελλάδα καλείται να δείξει "ποδοσφαιρικό εγωισμό", να πετύχει το πρώτο της γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου κυπέλλου και να πάρει τον πρώτο ή τους πρώτους της βαθμούς.

Οι παίκτες του Ρεχάγκελ έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούν να έχουν εμφανίσεις ανάλογες με αυτήν κόντρα στην Νότιο Κορέα, καθώς αν επαναλάβουν ότι και στο Πορτ Ελίζαμπεθ δεν θα έχουν καμία ελπίδα και πλέον η κριτική που θα τους ασκηθεί θα είναι ακόμα πιο σκληρή.


Από την άλλη πλευρά, ο Λαρς Λάγκερμπακ θα βρεθεί και πάλι στον δρόμο της Ελλάδος, καθώς ήταν ο προπονητής της Σουηδίας στο ΕΥΡΟ 2008 και αναδείχθηκε νικητής με 1-0. Κάτι που φυσικά το γνωρίζουν άπαντες στις τάξεις της Ελλάδας και θέλουν να πάρουν "το αίμα τους πίσω".


Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί από την ΦΙΦΑ ο Κολομβιανός Οσκαρ Ρουίθ και βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Καλχίβο και βοηθοί του οι Κλαβίχο, Γκονζάλες.



novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου