Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Κατσουράνης: "Δεν είπε ότι θα φύγει ο Ρεχάγκελ"

Ο Κώστας Κατσουράνης, με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη στην Νότιο Αφρική, αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με την ομιλία του Ρεχάγκελ την Δευτέρα και θεωρήθηκε από πολλούς ως μήνυμα αποχώρησης. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις για την Εθνική ομάδα.

"Ο,τι λάθη έγιναν, έγιναν. Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θέλουμε να το διασκεδάσουμε. Κριτική πρέπει να υπάρχει, από τη στιγμή που η ομάδα δεν πηγαίνει καλά. Αν η ομάδα έπαιξε καλά ή όχι, το είδαν όλοι. Ομως οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Αν έχουμε ψυχή και είμαστε όλοι μαζί, έχουμε πιθανότητες. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι αυτό που συνέβη στο πρώτο ματς ήταν μια κακή παρένθεση. Είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα, είναι αυτή που είναι εδώ και πολλά χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια μίλησε για τον Οτο Ρεχάγκελ: "Δεν είπε ποτέ ότι φεύγει. Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει κάποια λόγια όπως θέλει. Σημασία έχει να είμαστε καλοπροαίρετοι και να μη δημιουργούμε προβλήματα μεταξύ μας. Ο κύριος Ρεχάγκελ μάς είπε να μη χαλάσουμε τις σχέσεις μας από κάποιες αλλαγές που μπορεί να έγιναν. Στα αποδυτήρια δεν έγινε απολύτως τίποτα. Διάβασα για τον Καραγκούνη ότι αντέδρασε, αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ημασταν όλοι απογοητευμένοι και δεν υπήρχε κουράγιο για αντιδράσεις. Πρέπει να στηρίξουμε όλοι την Εθνική. Πρώτοι από όλους στενοχωριόμαστε εμείς που δεν μπορέσαμε να πάρουμε βαθμούς στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς από τα τρία".


Για τον αγώνα με την Νιγηρία, είπε: "Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς απέναντι στη Νιγηρία και στο τελευταίο ματς απέναντι στην Αργεντινή να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν θέλουμε να φύγουμε πάλι με τρεις ήττες. Την Πέμπτη αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με πολλές φυσικές δυνάμεις. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα από τη στιγμή που έχουμε τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς σε ένα Μουντιάλ. Θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε πως δίκαια είμαστε εδώ".


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου