Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Τελειώνει του προπονητή, ακολουθεί ο Σαλπιγγίδης

 Στην Ιταλία βρίσκεται ο Ζήσης Βρύζας και οι Μπερέτα - Νοβελίνο είναι οι στόχοι του για να αντικαταστήσουν τον Φερνάντο Σάντος. Την Παρασκευή συνάντησε τον πρώτο. Το Σάββατο θα ακολουθήσει ο δεύτερος και όλα δείχνουν ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ καταλήγει σε έναν από τους δύο. Ο Μπερέτα ίσως να διατηρεί ένα προβάδισμα.

Και οι δύο παραδέχθηκαν τις επαφές με τον ΠΑΟΚ και σύντομα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις. Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες, θα ανακοινωθεί ο προπονητής και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο Βρύζας συνάντησε το απόγευμα της Παρασκευής τον εκπρόσωπο του Μάριο Μπερέτα, Φρεντερίκο Παστορέλο με τον οποίο φαίνεται να είναι πιο κοντά σε συμφωνία από τον Βάλτερ Νοβελίνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κύκλοι του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με όσα αφορούν στο βιογραφικό του κάθε υποψήφιου, θα πρέπει να σημειώσουμε:
Ο Νοβελίνο είναι ένας προπονητής με εμμονή στο 4-4-2, κάτι το οποίο προβληματίζει τον Βρύζα, αφού ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του καλοκαιριού, η φυσιογνωμία της ομάδας πρέπει να μην αλλοιωθεί.
Ο Μπερέτα, είναι ένας πιο ευέλικτος προπονητής από τον συμπατριώτη του, πιο ανοιχτό μυαλό και σαφώς πιο προσαρμοστικός στις ανάγκες του ΠΑΟΚ.
Υπό κανονικές συνθήκες. ο Βρύζας, αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα ενημερώσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο Μπερέτα με αρκετές ώρες πτήσεις έχει το προβάδισμα και είναι ενδεχομένως πολύ κοντά στην Τούμπα ο Μάριο Μπερέτα.


Ποιος είναι: Ξεκίνησε σε ερασιτεχνικές κατηγορίες της Κορσικής, κάθισε στους πάγκους της Προ Πάτρια, καθώς και των Σαρόνο, Κόμο, Λουμετζάνε. Στη συνέχεια δοκιμάστηκε με τη Βαρέζε στην τρίτη κατηγορία. Στη δεύτερη κατηγορία με την Τερνάνα και στο Καμπιονάτο με την Κιέβο Βερόνα το 2004. Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Πάρμα με την οποία έφτασε στην έβδομη θέση. Τα επόμενα δύο χρόνια βρέθηκε στη Σιένα. Τελευταίοι του σταθμοί χωρίς ωστόσο μεγάλη επιτυχία η Λέτσε και η Τορίνο.


Φήμες για Καρντόσο

Ο Καρντόσο που μένει ελεύθερος από την Τρίπολη έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον "Δικέφαλο του Βορρά". Το σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα Γάτα αναφέρει ότι ο 31χρονος παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά θα ανακοινωθεί σύντομα η μεταγραφή. Ο ατζέντης του Καρντόσο, Χουάν Κρουζ Ογιέρ έχει ρίξει τις απαιτήσεις του και με αυτό τον τρόπο ξεπεράστηκαν κάποια εμπόδια.


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου