Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Κοντρέρας: Εχουμε πλεονέκτημα με ΟΣΦΠ


Η προσήλωση όλων των ποδοσφαιριστών στην φιλοσοφία του Φερνάντο Σάντος έβαλε για τα καλά τον ΠΑΟΚ σε τροχιά κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Κατά πόσο ο Δικέφαλος άγγιξε το τέλειο ή όχι, απέναντι στον Αρη, έγκειται στον τρόπο σκέψης του καθενός. Αδιαμφισβήτητα όμως, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πιο σοβαρή και σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, κάνοντας συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ασφαλώς και βελτιώθηκε μετά τη νίκη στο ντέρμπι. Το σημερινό (3/5) πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις χαλάρωσης για τους παίκτες που έβγαλαν πολλά λεπτά συμμετοχής χθες (2/5) το βράδυ, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας αναφέρθηκε στο τέλειο παιχνίδι. "Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, με την έννοια ότι δεν νιώσαμε απειλή από τον αντίπαλο. Και με την ΑΕΚ είχαμε παίξει καλά, αλλά δεν είχαμε τόσες φάσεις στην επίθεση. Ηταν αποτέλεσμα της συγκέντρωσης που είχαμε και πετύχαμε μια δίκαιη νίκη", είπε ο χιλιανός.

Ρωτήθηκε μάλιστα για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πλέον το φαβορί και συνδύασε την απάντησή του με τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. "Δεν υπάρχει φαβορί σε μια τέτοια διαδικασία. Προσωπικά, δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες και γενικότερα η ομάδα βαδίζει με ταπεινότητα. Πλέον ακολουθεί ο καθοριστικός αγώνας με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Εκτιμώ ότι λόγω της φόρμας μας, ξεκινάμε από πλεονεκτική θέση έναντι του Ολυμπιακού".

Ο Κοντρέρας... βαφτίστηκε δεξιός οπισθοφύλακας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ήταν λογικό να ερωτηθεί επί τούτου. "Η φυσική μου θέση είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά από τη στιγμή που ο προπονητής μου θέλει να με χρησιμοποιεί στη δεξιά πλευρά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι όμως μια κουραστική δουλειά, αλλά ευτυχώς μπροστά μου παίζει ο Βιεϊρίνια που είναι τεράστια ποδοσφαιριστής και δεν χρειάζεται να ανεβαίνω". Στον χιλιανό τέθηκε και το ζήτημα των έντεκα κίτρινων καρτών, υποστηρίζοντας όμως ότι "στην πλειοψηφία των 11 κίτρινων καρτών που δέχθηκε φέτος, ήταν δικαιολογημένες".

www.sport.gr

1 σχόλιο:

  1. Εγώ θα τολμούσα να ποντάρω στον ΠΑΟΚ πάντως. Αν η SportingBet δίνει Ολυμπιακό, να πάμε για τα πολλά.. Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή