Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Πάνοπλο... sold out σε Αρη


Πανικός επικράτησε στον κόσμο του Άρη για ένα εισιτήριο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και όπως ήταν λογικό έγινε το αναμενόμενο sold out. Πλήρεις οι "κίτρινοι" στην μεγάλη αναμέτρηση.

Κατάμεστο θα είναι το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, αφού Τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν απομείνει εξαντλήθηκαν όπως ανακοινώθηκε από την "κίτρινη" ΠΑΕ και ο κόσμος του συλλόγου θα δώσει βροντερό «παρών».

Στον αγωνιστικό τομέα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει ΠΑΟΚ τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Άρη, ενώ ο τεχνικός των "κίτρινων" Έκτορ Κούπερ έχει κάθε λόγο να ..."τρίβει" τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς όλοι οι παίκτες του Άρη πλην του τραυματία Νταρίο Φερνάντες βρίσκονται στα πλάνα του Αργεντίνου προπονητή.

Το Σάββατο η ομάδα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση το πρωί και στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.

Ο μοναδικός προβληματισμός του έμπειρου προπονητή, αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι η θέση του αριστερού άκρου της επίθεσης, αφού ο Κούπερ είναι αναμέσα στους Αντού, Μεριέμ και Χαβίτο.Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι Σηφάκης, Ρονάλντο, Νασούτι, Αράνο, Νέτο, Ναφτί, Γκαρσία ή Πρίττας, Κάλβο, Κόκε και Κάμπορα ή Τζόνσον.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου