Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Αφιέρωμα Βιεϊρίνια στην «Record»


Έπρεπε να φύγει από την Πόρτο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για να ασχοληθεί ο πορτογαλικός Τύπος με τα κατορθώματά του στον ΠΑΟΚ. Η εφημερίδα «Record», έχει αφιέρωμα στις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο 24χρονος άσος αποτελεί τον λόγο που ο «Δικέφαλος» του βορρά πραγματοποιεί τόσο καλή πορεία στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. «Ο Βιεϊρίνια κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Είναι ένας από τους κύριους λόγους που ο ΠΑΟΚ κάνει τόσο καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας, έχοντας χάσει μόνο ένα παιχνίδι», αναφέρεται αρχικά στη «Record».

Και η συνέχεια: Έχει, επίσης, σκοράρει επτά φορές σε 23 συμμετοχές, αλλά και στην Πορτογαλία είχε προλάβει να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, τη σεζόν που αγωνιζόταν δανεικός από την Πόρτο στη Γκιμαράες. Έχει βοηθήσει πολύ για να παραμένει σε τροχιά τίτλου ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει άψογη τεχνική, πάσα, σουτ, ενώ διαθέτει το ενιστικό του σκόρερ».

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου