Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

«Eξαφανίστε το όνομα Σπάθας»!


Ένα ακόμη επεισόδιο στην κόντρα ΠΑΟΚ-Σπάθα με την καυστική ανακοίνωση του «δικεφάλου του Βορρά» που κάνει αναφορά και στις δηλώσεις του Γιάννη Σπάθα! Διαβάστε την αιχμηρή τοποθέτηση του «Κοριού» και σχολιάστε...


Ο ΚΟΡΙΟΣ Απόλυτο δίκιο έχει ο ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει υγιής Έλληνας φίλαθλος που να διαφωνεί με την τοποθέτηση περί εξαφάνισης ονομάτων που συνδέθηκαν με την παράγκα. Μήπως όμως, να διαγραφεί και κάποιο άλλο όνομα που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και συνδέθηκε εξίσου με τη μαύρη περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου ή αυτοί οι... γιοι και οι κουμπαριές δεν μετράνε; Δώστε μας μια εξίσου καθαρή απάντηση!

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που ζητάει εκ νέου την αποπομπή του Ηλία Σπάθα από τους πίνακες αναφέρει:

«Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Δηλώσεις γονέων εξευτελίζουν -και- τα τέκνα. Και ίσως αυτό ταιριάζει και αξίζει στα τέκνα που ακολουθούν πιστά τις υπόγειες διαδρομές των γονέων.

Ενημερωθήκαμε ότι ο άνθρωπος που σκόρπισε απέραντη μπόχα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είχε το θράσος να αναφερθεί στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που επιτρέπει στον αρχιερέα της παράγκας (όπως αποδείχθηκε από δημοσιογραφικές αποκαλύψεις) που έχει καταδικαστεί στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων να εκφράζει δημόσια τις θέσεις του.

Η προσπάθεια υπεράσπισης του υιού από τον πατέρα έπεσε στο κενό γιατί πολύ απλά όλοι αδιαφορούν για το λόγο ενός ανθρώπου που διέπραξε "εγκλήματα" σε βάρος του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αποκαλείται "καρκίνωμα" της Ελληνικής διαιτησίας από τους ίδιους τους συναδέλφους του.

Θεωρούμε δεδομένο ότι η εξαφάνιση του ονόματος της συγκεκριμένης οικογένειας από τον χάρτη της Ελληνικής διαιτησίας και κατ΄ επέκταση από το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την κάθαρση και την εξυγίανση που είναι απαίτηση εκατομμυρίων Ελλήνων φιλάθλων. Οι φωνές κάθε μέρα ενώνονται και πολλαπλασιάζονται.
Κύριοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου αν συνεχίσετε να έχετε παθητικό ρόλο (που συνάμα μπορεί να χαρακτηρισθεί και ύποπτος) σύντονα δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη γενική κατακραυγή για την ανοχή σας στα πρόσωπα όσων λεκιάζουν το πιο δημοφιλές άθλημα στην χώρα μας».

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου