Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Δημούτσος: Τελικός με Αγγλία


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ έκαναν οι Δημήτρης Σιόβας και Ελίνι Δημούτσος. Οι δύο παίκτες παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι για θετικό αποτέλεσμα της εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Αγγλία την Τετάρτης (3/3) στο Ντονκάστερ.

Ο Δημούτσος χαρακτήρισε τελικό το ματς με την αγγλική ομάδα ενώ τόνισε πως το θετικό αποτέλεσμα θα δώσει στους διεθνείς πολλές πιθανότητες για πρόκριση στα μπαράζ: "Ο αγώνας με την Αγγλία είναι σαν τελικός. Πρόκειται για το πιο σημαντικό ματς στον όμιλό μας και σε περίπτωση που πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στα μπαράζ. Η Αγγλία είναι πολύ καλή ομάδα και θα έχει την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων της. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά" .

Ο αμυντικός του Πανιωνίου από την πλευρά του στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με του άγγλους, σχολιάζοντας: "Είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Βρισκόμαστε από την αρχή στην κορυφή του ομίλου και στόχος μας είναι να παραμείνουμε πρώτοι έως το τέλος. Είναι μια καλή ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας σπουδαίος αγώνας και ελπίζω να είμαστε οι νικητές" .

Ηττα από την Αυστρία για τους Νέους

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Αυστρίας σε φιλικό που διεξήχθη στο Ελληνικό. Αν και οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με τον Ποτουρίδη και έλεγχαν τον ρυθμό της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο η αυστριακή ομάδα ανέτρεψε το αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και με γκολ του Τζούρισιν στο 59' και του Κλέμ στο 88' πήραν τη νίκη.

Ελλάδα: Λάμπρου, Αποστολόπουλος, Ποτουρίδης (46΄ Καρέλης), Μαχλελής, Καρασαλίδης, Λαγός (46΄ Βαλεριάνος), Νικλητσιώτης (46΄ Τόσκας), Ανάκογλου (46΄ Κοτσαρίδης), Βασιλείου (46΄ Βέλλιος), Μάνταλος, Καραγκούνης (69΄ Φορτούνης

Αυστρία: Πίτερμαν, Ιμάμογλου, Χιμπελσμπέργκερ, Κάινζ (64΄ Ομπερνόρντερ), Τζούρισιν, Γκούχερ, Πινκ (60΄ Τέφνερ), Χούσπεκ (46΄ Ντιλάνβερ), Βαϊνμπίχλερ, Μένινγκερ (60΄ Γελένκο), Κλέμ

www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου