Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Βολές Ιβιτς κατά Σπάθα!


Ξεκάθαρες βολές κατά της διαιτησίας εξαπέλυσε ο Βλάνταν Ιβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό sport103fm. Ο σέρβος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου εξέφρασε την πικρία του για την ήττα της ομάδας του και αναφέρθηκε στον διαιτητή Σπάθα, υποστηρίζοντας ότι δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να μιλήσουν.

"Δεν είμαι καλά, όπως και κανείς ΠΑΟΚτσής"
"Δεν είμαι καλά όπως και κανένας ΠΑΟΚτσής δεν γίνεται να είναι. Μετά από μία ήττα από τον Άρη και ιδιαίτερα με τον τρόπο που χάσαμε, χωρίς να θέλω να μειώσω την νίκη του Άρη. Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά έχετε δει όλοι το παιχνίδι με την πίκρα όλων μας να είναι λογική", είπε αρχικά και αναφέρθηκε στην διαιτησία του Σπάθα.

"Μας έλεγε να μην μιλάμε"
"Μας έλεγε να μην μιλάμε και είχε ξεκινήσει από το πρώτο λεπτό. Το ξέραμε, αλλά είμαστε άνθρωποι και όταν βλέπεις κάποιον να εγκληματεί από το πρώτο λεπτό σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για μας, στην προσπάθεια μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, δεν μπορούμε να μη μιλάμε. Είμαστε επαγγελματίες και παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουμε φθάσει μέχρι εδώ και να βρισκόμασταν δύο βαθμούς κάτω από τον πρώτο. Βλέπαμε όμως να συμβαίνουν τέτοια πράγματα από το πρώτο λεπτό και να μην μας αφήνει να περνάμε το μισό του γηπέδου", είπε.

"Μου είπε θα μου δώσει κόκκινη, μάλλον επειδή είμαι ΠΑΟΚ"
Ρωτήθηκε μάλιστα για το γεγονός ότι ζήτησε αλλαγή από τον Φερνάντο Σάντος. "Ζήτησα αλλαγή γιατί ο Σπάθας μου είπε ότι θα μου δώσει κόκκινη κάρτα και ήταν καλύτερα, στο 2-0, από το να μου δώσει δεύτερη κίτρινη που θα ήταν κόκκινη. Ηταν έτοιμος. Μάλλον επειδή φορούσα φανέλα του ΠΑΟΚ. Κι αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ο ίδιος διαιτητής με είχε σταματήσει όταν πήγαινα να βάλω γκολ και να ισοφαρίσω και μου έβγαλε δεύτερη κίτρινη, ενώ η μπάλα βρήκε στον ώμο μου και βγήκα τετ α τετ. Ολοι είχαν πει ότι δεν είχε γίνει το παραμικρό. Στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή πάλι είχαμε προβλήματα με τον ίδιο διαιτητή. Δεν υπήρχε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο, ενώ στο 89΄ δεν μας είχε δώσει πέναλτι. Ακόμα και πέρσι. Ο διαιτητής Κουκουλάκης, μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος γιατί δεν μας έχει ξανασφυρίξει; Δηλαδή δεν κοιμάται ήσυχα; Σε ένα παιχνίδι που δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ".

"Δεν κατάλαβα γιατί είχε τόσους πολλούς φουσκωτούς"
Δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε σχετικά με την διαιτησία του ντέρμπι, κατόπιν ερώτησης, εκφράζοντας έντονα παράπονα για το επίπεδο φιλοξενίας. "Μήπως δεν φάνηκαν αυτά που έγιναν εκτός του αγώνα; Όλα αυτά που συνέβησαν τόσο με την διοίκησή μας όσο με τον Χαλκιά, αλλά και με τον φροντιστή που έφαγε ξύλο όταν βγήκαν για ζέσταμα. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Τι να σας πω; Δεν κατάλαβα γιατί είχε τόσους πολλούς φουσκωτούς γύρω από τον αγωνιστικό χώρο. Υπήρχανε 200 άτομα. Σαν να πήγαμε στον πόλεμο. Στο παιχνίδι με την Τούμπα ήρθαν και έφυγαν σαν κύριοι, χωρίς να τους ακουμπήσει κανείς. Πέρσι πήγαμε εκεί σαν να πήγαμε στην Ουγκάντα. Σε τέτοια πράγματα δεν υπάρχει δυστυχώς εξήγηση και αυτά συμβαίνουνε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα πρέπει όμως να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να προχωρήσουμε τη δουλειά μας. Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια και στόχος του ΠΑΟΚ είναι να τα κερδίσει και τα τέσσερα. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει οι άλλοι θα συνεχίσουνε να έχουνε άγχος. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι γιατί έτσι έχουμε μάθει τόσο για μας όσο και για τους φιλάθλους μας".

"Πάντα υπάρχει κάποιος που μας σταματάει"
Κάπου εκεί αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια, τονίζοντας ότι "προσπαθούμε να δίνουμε ότι καλύτερο γίνεται για να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Πάντα όμως υπάρχει κάποιος που μας σταματάει. Κάποιοι όμως φαίνεται πως φοβήθηκαν και θέλουν να μας καθαρίσουν αλλά και πάλι πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις και καλή νοοτροπία. Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου γιατί πάνω από όλα στη ζωή υπάρχει η αξιοπρέπεια και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα. Γιατί αλλιώς είναι τζάμπα όλα. Κάτι που μαθαίνεις μέσα από την οικογένειά σου. Δυστυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λειτουργούν διαφορετικά".

www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου