Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Φιορεντίνα για Νίνη


Στο στόχαστρο της Φιορεντίνα φέρεται να βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας, η οποία κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στα κατορθώματα του νεαρού άσου του Παναθηναϊκού.

Η Φιορεντίνα είναι ομάδα που αναζητά πάντοτε νέα ταλέντα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «sport.tiscali.it» κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πανταλέο Κορβίνο στην ιταλική τηλεόραση. Ένας από αυτούς είναι και ο Νίνης, τον οποίο οι «βιόλα» ξεχώρισαν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα στο Europa League.

Η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει: «Ο νεαρός μέσος που κλείνει τα 20 του χρόνια στις 3 Απριλίου, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόσφατη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο». Γεννήθηκε στην Αλβανία και μετακόμισε με την οικογένειά του στην Ελλάδα. Προερχόμενος από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στα 17 του.

Πριν από δύο χρόνια έκανε το ντεμπούτο του και με την Εθνική Ελλάδας στο φιλικό κόντρα στην Κύπρο, σημειώνοντας ένα γκολ και έγινε σε ηλικία 18 ετών και 46 ημερών ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της χώρας του. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λήγει το 2012, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε μια εμπειρία στο ιταλικό πρωτάθλημα».

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου