Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Διπλό τίτλου


Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στην Τρίπολη (16:45, NS1) για να... τελειώσει την υπόθεση τίτλος από σήμερα. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα όλοι οι βασικοί που έμειναν εκτός με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο ΚΟΡΙΟΣ Θα χρειαστεί και πολλή δύναμη ο Παναθηναϊκός για να περάσει με διπλό. Οι σκληροί της Τρίπολης (Λαζαρίδης,Kαρντόσο) επιστρέφουν! Εκτός από το πάθος όμως υπάρχει και ο πόθος πρωταθλήματος, που παίζει μεγάλο ρόλο.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα ρισκάρει, όπως έκανε κόντρα στους Βέλγους και θα ρίξει όλα του τα όπλα στην μάχη της Τριπολιτσάς. Οι πράσινοι έχουν ως κύριο στόχο το πρωτάθλημα και αν πάρουν το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα τότε ο τίτλος θα φτάσει ακόμα πιο κοντά στην Παιανία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη και Σαλπιγγίδη. Συγκεκριμένα ο 45χρονος τεχνικός θα παρατάξει το τριφύλλι με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Καντέ με τον Σαριέγκι, έχοντας στα δεξιά τον Βύντρα και αριστερά τον Σπυρόπουλο. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Κατσουράνη θα είναι τα αμυντικά χαφ με τον Καραγκούνη να κινείται λίγο πιο μπροστά. Στα «φτερά», δεξιά θα παίξει ο Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Λέτο με τον Σισέ να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Νίνης, Κλέιτον, Μπιέρσμιρ και Σιμάο.

Στην Τρίπολη ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως αναφέρουν «SportDay» και «Εξέδρα», είναι πολύ πιθανόν να δώσει το παρών στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού. Ο «Βγενό» είναι ήδη στην πόλη της Πελοποννήσου αλλά για προσωπικούς λόγους και δεν αποκλείεται να πάει στο γήπεδο.

Γλυκοκοιτάζει Τζαβέλλα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις στην Σούπερ Λιγκ και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την «SportDay», οι πράσινοι φέρονται να έχουν προσεγγίσει την πλευρά του αριστερού μπακ του Πανιωνίου, με την ρήτρα αποδέσμευσης του να φτάνει το 1,3 εκατ. ευρώ (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι 2012).

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Σχεδόν βέβαιη είναι η αποχώρηση του Δάρλα από το τριφύλλι το καλοκαίρι.

Ιταλικές και γερμανικές ομάδες καλοβλέπουν την περίπτωση του Νίκου Σπυρόπουλου.


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου