Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ο Σάντος αποφασίζει...


Παρά το γεγονός ότι δεν είχε στη διάθεσή του συνολικά 10 ποδοσφαιριστές (οι 7 διεθνείς, οι Σαβίνι, Φιλομένο που έκαναν ατομικό και ο Σνάουτσνερ που ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε σχήμα. Έβαλε στα άκρα της άμυνας τους Λίνο, Αραμπατζή, τριάδα στα χαφ τους Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, εξτρέμ τον Σορλέν δεξιά και τον Κριστιάνο αριστερά και τον Εντίνιο στην κορυφή της επίθεσης. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων: Αγουρίδης, Ευθυμιάδης, Καραντασιάδης, Σάρρος και Σκέμπης.

Από σήμερα, θα έχει στη διάθεσή του τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους σχεδιάζει για το ισχυρότερο σχήμα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. Ορισμένοι βέβαια δεν προλαβαίνουν να γυμναστούν αφού η προπόνηση ξεκινά στις 10.30. Αυτό σημαίνει ότι θα επανέλθουν αύριο στην προετοιμασία και με μία προπόνηση θα οδηγηθούν στον αγώνα με τον Πανθρακικό.
Ουρές για τα εισιτήρια...
Ουρές και συνωστισμός τόσο έξω από τα εκδοτήρια όσο και στο διαδύκτιο για ένα εισιτήριο και δεν αφορούν μόνον για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Αφορούν και στις επόμενες αναμετρήσεις. Η κίνηση της ΠΑΕ που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες τη διάθεση των εισιτηρίων για τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ήδη, έως το απόγευμα της Τρίτης (2/3) είχαν πουληθεί 1700 για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, 300 για το παιχνίδι με την Καβάλα και 500 για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Εργοτέλη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ήδη μία εβδομάδα πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ να εξαντληθούν επίσης όλα τα εισιτήρια και να γίνει το πρώτο διαδυκτιακό sold out!
Σημαντική είναι η κίνηση και για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν με Καβάλα και Εργοτέλη καθώς ο κόσμος θέλει να εξασφαλίσει από τώρα ένα μαγικό χαρτάκι για τα παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή!
Συνολικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κυκλοφορήσει για καθένα από αυτά τα παιχνίδια πάνω από 7.500 εισιτήρια καθώς υπάρχουν τα 21.000 διαρκείας.

Στο μεταξύ, από το πρωί της Τετάρτης (3/3) διατίθενται από τα εκδοτήρια της Τούμπας περίπου 2.000 εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου (6/3) με τον Πανθρακικό.

Περισσότερα από 1.000 εισιτήρια για τον μεθαυριανό αγώνα είχαν προπωληθεί μέχρι χθες. Ουρές σχηματίστηκαν και σήμερα στα εκδοτήρια της Τούμπας για ένα εισιτήριο του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανθρακικός.
Από νωρίς σήμερα το πρωί πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν καρτερικά στην ουρά τους για να παραλάβουν ένα "μαγικό χαρτάκι".
Ο ενθουσιασμός για την πορεία της ομάδας του Φερνάντο Σάντος είναι μεγάλος.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλοι οι φίλοι του Δικεφάλου να θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να βρίσκονται στο πλάι της ομάδας σε αυτά τα κρίσιμα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 50 ευρώ, Θύρες 2, 3: 30 ευρώ, Θύρες 5, 6: 25 ευρώ, θύρες 4, 4α: 15 ευρώ, Θύρες 7, 7α, 8: 15 ευρώ.
Ο έλεγχος των διεθνών
Πράματα και θάματα έκανε ο Βιερίνια με την ομάδα της Πορτογαλίας αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών. Ο Πορτογάλος επιθετικός του δικεφάλου μπορεί να μην σκόραρε στο 7-2 της Πορτογαλίας Β' επί της Ουαλίας, ήταν, όμως, ο παίκτης που μοίρασε τις ασίστ για το 2-1 (Ριμπέιρο) και το 3-1 (Ζοάο Βαζ Τε), βάζοντας τις βάσεις για τον θρίαμβο της Πορτογαλίας. Το αγώνα παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Κάρλος Κεϊρός.

«Η κλήση στην εθνική Ανδρών είναι όνειρο για μένα» δήλωσε στο τέλος ο Βιεϊρίνια, ο οποίος σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε σε σύλλογο της πατρίδας του, απάντησε: «Μόνο για κάτι πολύ μεγάλο».
Ο Ρεχάγκελ επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει τον Στέλιο Μαλεζά στην Εθνική Ελλάδας και στο φιλικό με τη Σενεγάλη.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και Θανάσης Παπάζογλου αγωνίστηκαν στη σπουδαία νίκη των Ελπίδων, στο Ντονκάστερ, επί της Αγγλίας με 2-1. Ο Λαρισαίος μέσος αγωνίστηκε 62'. Στο 49'έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και έδωσε την ασίστ την κατάλληλη στιγμή στον Γιάννη Παπαδόπουλο για το 0-2. Ο Θανάσης Παπάζογλου μπήκε στο παιχνίδι στο 71', όταν οι προσανατολισμοί της Εθνικής ήταν καθαρά αμυντικοί.

Επίσης, ο Μπράις Μουν αγωνίστηκε αλλαγή για 30 λεπτά στο φιλικό της Νότιας Αφρικής με τη Ναμπίμπια (1-1). Στο 70' έκανε την ασίστ στον Μφέλα που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.
Τέλος, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο του αγώνα της Βοσνίας με την Γκάνα που έληξε με νίκη των γηπεδούχων (2-1). Μάλιστα, στο 91' έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει.

Οι Φιλομένο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και ο νεαρός Μίλιεβιτς γυμνάστηκαν μόνοι τους. Είναι οι τραυματίες για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανθρακικό.
Τέλος, εμπειρίες και χρήσιμες παραστάσεις αποκόμισε ο τεχνικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής & ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ελευθεριάδης από την παραμονή του στην Πορτογαλία. Με ενέργειες του Φερνάντο Σάντος και Σέρτζιο Κονσεϊσάο, είχε συναντήσεις με τους υπεύθυνους των ακαδημιών της Σπόρτινγκ και της Πόρτo ως δώρα από μία φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές των Σάντος και Κονσεϊσάο.
www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου