Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Στα άκρα με Σπάθα ο ΠΑΟΚ


Αποφασισμένη να κυνηγήσει τον Ηλία Σπάθα είναι η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σκοπεύει να φτάσει στα άκρα την υπόθεση. Στην προπόνηση ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο ΚΟΡΙΟΣ Μήπως θα πρέπει να ασχοληθούν και λίγο με την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ; Ο Ζαγόρ τα λέει, τους πείθει όμως;

Στον ΠΑΟΚ φαίνονται αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τιμωρηθεί ο Σπάθας. Όχι μόνο με την σιωπηρή αποχή για τους υπόλοιπους αγώνες μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, αλλά ο εν λόγω διαιτητής να μην σφυρίξει ξανά αγώνα του ΠΑΟΚ αλλά και στο εξωτερικό. Αυτό φαίνεται πως εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης δίνοντας ταυτόχρονα την εντολή για τις κινήσεις.

Στην προπόνηση ο Ζαγοράκης


Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είναι ακόμα πολύ εκνευρισμένος με τη διαιτησία του Σπάθα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μεταδώσει αυτό τον εκνευρισμό του στην ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο πήγε σήμερα (16/3) στην πρωινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο «Ζαγορ» μίλησε στους αρχηγούς Χαλκιά, Κοντρέρας και Μαλεζά και τους ζήτησε: «Ξεχάστε αυτό που έγινε. Μην ασχολείστε εσείς με τον Σπάθα, άλλωστε δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα. Κοιτάξτε μπροστά, έρχονται δυνατοί αγώνες και μ’ αυτούς ασχοληθείτε».

Αυτό ήταν το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΟΚ προς τους αρχηγούς ζητώντας τους να το μεταφέρουν και στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Οι τρείς αρχηγοί έδειξαν να κατανοούν λέγοντας χαρακτηριστικά: «πως δεν έχει κάποια αξία να ασχολούνται με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Άρη.

Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ξεκίνησε με τον Φερνάντο Σάντος να μην υπολογίζει στους Βιερίνια και Σνάουτσερ.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου