Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ισοπαλία που έμοιαζε με ήττα


Οι χαμένοι βαθμοί με τον ΠΑΣ, η συνέχεια στο πρωτάθλημα και το θέμα του τραυματισμού του είναι τα θέματα με τα οποία «καταπιάνεται» ο Ντουντού.



Είχαμε ένα παιχνίδι (με τον ΠΑΣ) όπου τα νεύρα μας ήταν συνεχώς τεντωμένα. Στα τελευταία λεπτά προσπαθήσαμε με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο να κερδίσουμε, όμως δυστυχώς η τύχη δεν ήταν με τη δική μας πλευρά. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Ήταν μια ισοπαλία με γεύση ήττας και κάτι παραπάνω. Η υπόθεση τίτλος μοιάζει κάθε φορά πιο μακριά. Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αλλάζοντας όλη αυτή την εικόνα μη εμπιστοσύνης που έχει ο κόσμος για μας και παράλληλα να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο σε κάθε αγώνα.

Ήμουνα πολύ λυπημένος αυτές τις μέρες. Είχα προπονηθεί για πέντε μέρες καλά, όμως δυο μέρες πριν τον αγώνα αισθάνθηκα ένα πόνο που άρχισε να με ενοχλεί με αποτέλεσμα να μείνω εκτός αποστολής. Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω και να κάνω ξανά αυτό που αγαπάω περισσότερο, να είμαι στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ξαναχαμογελάσω όπως πριν.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου