Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Μπορούμε την πρόκριση


Λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης ο Τζιμπρίλ Σισέ ετοιμάζεται να βρει ξανά δίχτυα και μέσω του blog του στο gazzetta.gr στέλνει το μήνυμα για την συνέχεια που φτάνει από το πρωτάθλημα και το Europa League ως και το... Μουντιάλ!

«Γεια στον καθένα. Από την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε μέσω του μπλογκ αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα συνέβησαν. Πρώτα από όλα κλήθηκα από την γαλλική ομοσπονδία να συμμετάσχω στο φιλικό κόντρα στην Ισπανία.

Ήταν σημαντικό για εμένα, καθώς ήταν μια επιβράβευση για τις εμφανίσεις μου με τον Παναθηναϊκό και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε μέσω της ομάδα μας να είμαι στην τελική επιλογή της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με τον Παναθηναϊκό είχαμε πολύ καλά παιχνίδια απέναντι σε Πανιώνιο και Λεβαδειακό. Στα αλήθεια δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους νικήσουμε όλους για να πάρουμε την θέση του πρωταθλητή.

Τώρα πρετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την Λιέγη. Σε αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και όλοι θέλουν να πάνε όσο μακριά γίνεται. Πάντως, νομίζω ότι έχουμε καλή ομάδα και μπορούσε να περάσουμε από αυτή την φάση.

Να προσέχετε

Τζιμπρίλ»

ENGLISH VERSION


Hi everyone,

Since the last time we had our communication through my blog many intresting things happened.

First of all I was invited from the french federation to participate to the friendly match vs. Spain . it was important for me as it was a reward for my performances with Panathinaikos and I will do my best through our team to be in the final selection of the french squad for the 2010 world cup.

With panathinaikos we had a very good game against Panionios and Levadiakos. We really do not care what the other teams are doing we have to win them all to get the champion place.

Now we are preparing the game against Liege .in this stage of the competition all teams are dangerous and all teams want to go as far as possible. But I think that we have a good team that can overpass this stage.

Take care

Djibril

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου