Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ραντεβού 8άδας!


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Σταντάρ Λιέγης (22:05-ΑΝΤ1) θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά του Europa League. Αλλαγές στην ενδεκάδα, ξαφνικό πρόβλημα με Τζόρβα, «φωτιά» το ΟΑΚΑ.




Πάνω απ' όλα το «πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ» αλλά κανείς δεν μπορεί να παραμερίσει και το «Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός». Ειδικά όταν το εμπόδιο της Ρόμα έχει... μείνει Ιταλία και ο δρόμος προς τους «8» του Europa League είναι ορθάνοιχτος. Σίγουρα η Σταντάρ Λιέγης είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα αλλά ο γνωστός, καλός, Ευρωπαίος Παναθηναϊκός την «έχει». Το «τριφύλλι», λοιπόν, φιλοξενεί στις 22:05 τους Βέλγους, με στόχο το αποτέλεσμα που θα το βάλει σε ρόλο... οδηγού για την πρόκριση.

Με αλλαγές και χωρίς Τζόρβα

Επειδή, όμως, το πρωτάθλημα είναι... αυτοσκοπός και την Κυριακή υπάρχει ματς-τελικός στην Τρίπολη με τον Αστέρα ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα με νέα πρόσωπα αλλά φαίνεται πως το σκέφτεται ακόμη για κάποιες θέσεις.

Καταρχήν να ξεκινήσουμε με τους σίγουρους. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γκαλίνοβιτς, δεξιά ο Βύντρα, αριστερά ο Δάρλας και ο Καντέ με τον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Ο Ζιλμπέρτο στα αμυντικά χαφ, αριστερά ο Λέτο και στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ. Για το δεξί «φτερό» το προβάδισμα έχει ο Σαλπιγγίδης, με τους Ρουκάβινα και Μαρίνο να διεκδικούν θέση.

Για τις δύο θέσεις στα χαφ, Σιμάο, Καραγκούνης και Νίνης «παίζουν» δυνατά. Πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν και από την συζήτηση που θα έχει ο 45χρονος τεχνικός με πρωτοκλασσάτους παίκτες(«Σάλπι», «Κάρα») για το πως νιώθουν και το αν θεωρούν απαραίτητο να πάρουν κάποιες... ανάσες ενόψει μάλιστα και της δύσκολης συνέχειας.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Κατσουράνης που θα εκτίσει την τιμωρία του μετά την κόκκινη που δέχθηκε στο Ολίμπικο ενώ υπήρχε και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Τζόρβα που έχει γαστρεντερίτιδα και έμεινε εκτός. Για αγωνιστικούς λόγους δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Γκάμπριελ, Σεϊταρίδης, Μαχλελής,

Στην... αντίπερα όχθη οι Βέλγοι θα παραυαχθούν με τους Μποκάτ κάτω από την εστία, στο κέντρο της άμυνας οι Σαρτ και Ράμος, ενώ δεξιά και αριστερά οι Καμοζάτο και Γκέρσχον. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αποτελέσουν οι Νικαίσε και Ντε Φουρ. Τέλος, μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μποκανί και πίσω του θα κινούνται ελεύθερα οι Γιοβάνοβιτς, Μίτσελ και Ντε Καμάργκο.

«Καμίνι» το ΟΑΚΑ

«Όπου και αν παίζεις μαζί σου πάω» αναφέρει ένα από τα συνθήματα της «πράσινης» κερκίδας και φυσικά ο κόσμος δεν θα απουσιάζει από το ευρωπαϊκό κάλεσμα με τους Βέλγους. Μπορεί να μην υπήρχε η... τρέλα όπως στο ματς με την Ρόμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ΟΑΚΑ δεν θα φορούσε τα καλά του.
Τα εισιτήρια φεύγουν με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ περίπου 50-55.000 θα είναι στις κερκίδες του σταδίου για να «σπρώξουν» προς την νίκη τον Νιόπλια και τους παίκτες του.

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το πρόγραμμα της διάθεσης των τελευταίων εισιτηρίων, *Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4): 10:00-16:00 *Είσοδος Λ. Κύμης: 17:00-22:05. *Β.Α. Είσοδος ΟΑΚΑ (από Λ. Κηφισίας): 19:00-22:05. Kατάστημα Green Team (Πλησίον Mall): 10:00-13:00.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου