Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Δίλημμα Ζαγοράκη για Χαριλάου


Σε δίλημμα βρίσκεται ο Θόδωρος Ζαγοράκης για το αν θα πρέπει να βρεθεί την Κυριακή στο Χαριλάου κοντά στην αποστολή στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για την νίκη κόντρα στον Άρη. Για την ώρα ο Φερνάντο Σάντος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του ενόψει του αγώνα με τους «κίτρινους» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ΚΟΡΙΟΣ Αν βρει καμιά μαργαρίτα τώρα στην αρχή της άνοιξης (αν και δύσκολο με τόσο κρύο), ας την μαδήσει ο Ζαγόρ, αφού είναι αναποφάσιστος.
Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ίσως για το πιο κρίσιμο παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα, κόντρα στον Άρη. Στον Δικέφαλο δεν ξεφεύγουν από την προσφιλή τους τακτική να κρατάνε χαμηλούς τόνους σε όλα τα παιχνίδια. Έτσι και τώρα, απέναντι στον «αιώνιο αντίπαλο» του η τακτική δεν αλλάζει. Μάλιστα από το ξεκίνημα της εβδομάδας γίνονται καθημερινά συσκέψεις στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του Θόδωρου Ζαγοράκη, για την στάση που θα πρέπει να έχει η διοίκηση, αλλά και η ομάδα ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφαση για το αν θα μεταβεί ή όχι συνοδεύσει ο ίδιος την αποστολή της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ στα τρία χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της διοίκησης δεν έχει παρακολουθήσει αναμετρήσεις του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Χαριλάου. Πάντως η απόφαση θα παρθεί πιθανότατα και την τελευταία στιγμή καθώς θέλει αν ζυγίσει τα θετικά και τα αρνητικά της παρουσίας του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο «Ζαγόρ» αναμένεται να δώσει το παρών του, προς το τέλος της εβδομάδας σε μία από προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος και τα πέντε ματς που μένουν. Ουσιαστικά θα υπενθυμίσει στους παίκτες αυτό που λέει συνέχεια εδώ και 2,5 χρόνια που έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας: «Χαμηλά τη μπάλα» καθώς θέλει να πάει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία πέντε ματς με συγκέντρωση και ταπεινότητα όπως έφτασε ως εδώ σήμερα…

Σε αγωνιστικά θέματα σε δυο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση. Οι Κρέσιτς, Αραμπατζής, Μουν, Τσιρίλο, Βερόν, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Μίλιεβιτς, Παπάζογλου, Εντίνιο (και μαζί τους ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Αγγελίδης) αγωνίστηκαν σε εσωτερικό διπλό 50 λεπτών με την ομάδα Νέων (0-0).

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σαβίνι και ο Φιλομένο πρόγραμμα αποθεραπείας κι ενδυνάμωσης. Ο Κριστιάνο θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία, όπου θα υποβληθεί σε εγχείρηση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού.
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου