Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Δράση στην Β' εθνικη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΦΗ 3-0



Ο Ολυμπιακός Βόλου επιβλήθηκε με 3-0 επί του ΟΦΗ και βρίσκεται πλέον και με τα δύο πόδια στην Σούπερ Λιγκ , ενώ πολύτιμο βαθμό πήρε ο Εθνικός στην Ρόδο όπου αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τα «ελάφια».

Το σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου «20 χρονάκια ήταν αρκετά Α΄Εθνική ερχόμαστε ξανά» γίνεται πλέον πραγματικότητα έπειτα από τον θρίαμβο των «ερυθρόλευκων» επί του ΟΦΗ με 3-0.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με κεφαλιά του Σολάκη ενώ στο 22΄ ο Νατσούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό 3-0 «έγραψε» ο Καμπάνταης με σουτ στο 86΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ηρακλείου τελείωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες λόγω αποβολών των Κωνσταντινίδη (51΄) και Κατσικογιάννη (52).


ΡΟΔΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1


Ο Εθνικός έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ρόδο με τους «πράσινους» να ανοίγουν το σκορ στο 10΄ με σουτ του Μπιμπίρη για να ισοφαρίσει ο Πρίπου με αυτογκόλ στο 37΄.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1


Μεγάλη νίκη της Καλαμάτας με 2-1 επί του Παναιτωλικού χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Ντε Βινσέντι (43΄) και Κουτσοσπύρος (63΄) ενώ η ομάδα του Αγρινίου μείωσε με τον Βούκοβιτς στο 77΄.


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ 1-1


Στην Φυλή Θρασύβουλος και Αιγάλεω αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα παιχνίδι όπου πρόσφερε συγκινήσεις στους λιγοστούς φίλους που το παρακολούθησαν. Ο Κόζλει άνοιξε το σκορ στο 58΄ με κεφαλιά του Κόζλει για να ισοφαρίσει στο 67΄ ο Πουλάκος.


ΙΩΝΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0


Την έδρα του εκμεταλλεύτηκε ο Ιωνικός όπου επικράτησε του Εθνικού Αστέρα με 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Κριστόρι στο 76΄.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-0


Στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας επιβλήθηκε της Ηλιούπολης με 3-0 μέσα σε ένα τρίλεπτο.Οι «σταχυοφόροι» σημείωσαν τα γκολ της νίκης με τους Βαγγελόπουλο (15΄), Μπεκιάρη (17΄) και Στεφανίδη (18΄).


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Σε εξέλιξη)0-1


Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας (0-1) στο ημίχρονο.


ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-0

Δύσκολη νίκη για τον Πιερικό


Σπουδαία νίκη πήρε ο Πιερικός απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου,σήμερα 31/3.Τα γκολ του Πιερικού,Θάνος και Φρέντερικς.Η ομάδα της Ρόδου ήταν κυρίαρχος σε όλο το παιχνίδι και ήταν άδικο το τελικό αποτέλεσμα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Ήταν το 16' λεπτό,όταν ο Λουτσιάνο Όλγκιν πέρασε την μπάλα στον Τάσο Θανο,ο οποίος με όμορφο δεξι πλασέ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνα των φιλοξενούμενων.Ο Διαγόρας στην συνέχεια απείλησε κυρίως με τα στημένα του Ιβαν Ρούσεφ.Μάλιστα,ένα κόρνερ του Βούλγαρου,κατέληξε στο δοκάρι του τερματοφύλακα Γουμάγια.




Στις 19.00 αγωνίζεται ο Πανσερραϊκός με την Κέρκυρα.



46footballnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου