Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ελπίζει η Ξάνθη, δύσκολα ο ΠΑΣ

Ο Πανθρακικός είναι η μοναδική ομάδα που έχει υποβιβαστεί ήδη και μαθηματικά και πλέον απομένουν οι άλλες δύο ομάδες. ΠΑΣ Γιάννενα και Ξάνθη καταλαμβάνουν τις υπόλοιπες δύο θέσεις με τον Λεβαδειακό να είναι έναν βαθμόπάνω.

Ο ΠΑΣ μετά την ήττα από τον Ηρακλή είδε τα πράγματα να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο και χρειάζεται έξι βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια, καθώς και απώλειες των άλλων ομάδων για να παραμείνει στην κατηγορία.

Αντίθετα, η Ξάνθη έμεινε ζωντανή με το βαθμό που πήρε στο «Καραϊσκάκη» και ελπίζει ότι κερδίζοντας Ατρόμητο και Ηρακλή που είναι αδιάφοροι να παραμείνει στην κατηγορία.

Φινάλε με Λάρισα

Ο Λεβαδειακός πήρε βαθιά ανάσα με τα δύο «τρίποντα» που έκανε κόντρα σε Ξάνθη και Πανθρακικό και πλέον κοιτάζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Οι Βοιωτοί μπορεί να ηττήθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη, αλλά παρόλα αυτά παραμένουν πάνω από τηντριάδα του υποβιβασμού.Μία αγωνιστική πριν το τέλος υποδέχονται την ΑΕΚ. Η παραμονή, όπως όλα δείχνουν, θα κριθεί στην 30η αγωνιστική απέναντι στην Λάρισα που κανείς δεν γνωρίζει αν είναι αδιάφορη ή καίγεται για βαθμούς.

Αναλυτικά οι δύο αγώνες που απομένουν:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 30β.


ΑΕΚ
Λάρισα*

ΞΑΝΘΗ 29β

Ατρόμητος
Ηρακλής

ΓΙΑΝΝΕΝΑ 28β.

Εργοτέλης*
ΠΑΟ

* Με αστερίσκο είναι τα εκτός έδρας ματς.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου