Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κοντρέρας: "Ας δώσουμε χαρά από δω και πέρα"


Το ίδιο προβληματισμένος και ανήσυχος μετά από τρεις συνεχόμενες απώλειες είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός του δικεφάλου, μπορεί να σκόραρε στη Λάρισα, αλλά, αυτό δεν ήταν αρκετό για να επικρατήσει ο ΠΑΟΚ και να επανέλθει στις επιτυχίες.

Οι ήττες από τον Αρη, την ΑΕΚ και τη Λάρισα έχουν δημιουργήσει το... ανάλογο κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας που θα πρέπει να επανέλθει σύντομα, όπως αναφέρει κι ο Φερνάντο Σάντος, στις μέρες πριν το ντέρμπι με τον Αρη.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας φιλοξενήθηκε στον Sport103 fm και τοποθετήθηκε για την τρίτη διαδοχική ήττα του ΠΑΟΚ: "Εμείς οι ποδοσφαιριστές φέραμε την ομάδα τόσο κοντά στη διάκριση και την πρωτιά και εμείς φταίμε για τις ήττες αυτές. Αυτό που μας κόστισε ήταν το παιχνίδι με τον ’ρη. Υπήρχε μια γενικότερη αναποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς. Θέλαμε τη νίκη για να μείνουμε κοντά με τον ΠΑΟ, και μας κόστισε πολύ η ήττα. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ παίξαμε καλά αλλά δεν τα καταφέραμε. Όσο λυπημένοι είναι οι οπαδοί μας άλλο τόσο είμαστε κι εμείς που θέλαμε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους".

Και αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Ουσιαστικά το μόνο που κυνηγάμε πλέον είναι τις δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια ενόψει των πλέι οφ. Είναι κατανοητή η απογοήτευση των οπαδών, όμως αποτελεί γεγονός ότι όποτε και όπου παίξαμε, παλέψαμε για τη νίκη. Το αρνητικό αυτό σερί δεν μειώνει την επιτυχημένη μέχρι τώρα πορεία μας και για αυτό θέλουμε να κερδίσουμε μπροστά στο κοινό μας.
Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας, και αυτό θα γίνει αν επανέλθουμε στο αγωνιστικό επίπεδο που είχαμε πριν από τις τρεις ήττες. Πιστεύαμε πολύ στον εαυτό μας και αυτό θα ξαναβρούμε. Θα δούμε αυτά τα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος ως πρόβες ενόψει των πλέι οφ όπου εκεί θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας".

Τέλος, πρόσθεσε: "Επιθυμία μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο μίνι αυτό πρωτάθλημα των πλέι οφ παρά το γεγονός ότι θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν τις ίδιες δυνατότητες και όλοι θα έχουν τον ίδιο στόχο. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο μας που δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες και να τους ευχαριστήσω για την συμπαράσταση και την αγάπη τους. Το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να τους δώσουμε χαρά από δω και πέρα".

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου