Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Στο προσκήνιο ο Αγγελος!


Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόφαση του  Ζαγοράκη να διακόψει την συνεργασία με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr σήμερα(17/10) πιθανότατα να υπάρξει συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Δερμιτζάκη αποφασίσθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί καθώς η ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με αποτέλεσμα οι δρόμοι τους να χωρίσουν πολύ πρόωρα. Η στήριξη του Ζαγοράκη δεν κράτησε ούτε δύο μήνες με αποτέλεσμα μέσα σε διάστημα 78 ημερών να αναζητείται τρίτος προπονητής για τον πάγκο του Δικεφάλου.
Ψάχνουν τώρα για έμπειρο
Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και στην Τούμπα αναζητούν έναν προπονητή έμπειρό που θα μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών, αλλά και τα αποδυτήρια. Τα ονόματα που ακούγονται από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου είναι πολλά. Όμως ένα φαίνεται πως έχει και την στήριξη των φιλάθλων. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θεωρείται αυτή την στιγμή ο καταλληλότερος για να κουμαντάρει αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζει πολύ καλά την όμαδα και είναι ίσως ο μοναδικός που μπορεί να φέρει το ηλεκτροσοκ στους Θεσσαλονικείς.
Επαφή με Αναστασιάδη
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «gazzetta.gr» μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Θόδωρου Ζαγοράκη με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Στο ΠΑΟΚ το όνομα του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Κύπρου τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν όλο και πιο έντονα. Μάλιστα φαίνεται πως κάποιοι οι οποίοι είχαν καταθέσει τις ενστάσεις του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Έλληνα προπονητή έβαλαν νερό στο κρασί τους και αποδέχθηκαν, τουλάχιστον μια επαφή διερευνητική μαζί του.
Ο Λίνεν, ο Γάλλος και ο Ισπανός
Βέβαια δεν είναι μόνο το όνομα του ‘Άγγελου Αναστασιάδη που ακούστηκε μετά το τέλος της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Δερμιτζάκη. Οι μάνατζερ ψάχνουν να βρουν και να προτείνουν τον καλύτερο. Από Γερμανία (Λίνεν), μέχρι την Ισπανία και την Γαλλία.

1 σχόλιο:

  1. Nonetheless,like the fool, I seek a definition. Perhaps it is the lawyer in me.On the subject
    of love, Carl Jung, the Swiss psychiatrist, is a sobering read.All of us, supposedly, carry
    Perhaps us, an animus and an the idealized image of the casa98 you love. And so, live
    person might be naturally quite entitled to be different.

    ΑπάντησηΔιαγραφή