Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

«Βυθίζεται» ο ΠΑΟΚ!


Τίποτα δεν θυμίζει την περσινή χρονιά στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά και την ήττα στο ΟΑΚΑ και ανάλογα με τα αποτελέσματα της Κυριακής, ο «δικέφαλος» κινδυνεύει να βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σενάρια απομάκρυνσης για Δερμιτζάκη.

Έξι αγωνιστικές με ένα βατό πρόγραμμα είχε στην αρχή του πρωταθλήματος ο 
ΠΑΟΚ, αλλά η συγκομιδή του είναι σχεδόν... μηδαμινή. Έχοντας παίζει με δύο νεοφώτιστους εντός έδρας (Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου), με τον Αστέρα και την Ξάνθη μακριά από την Τούμπα, θα περίμενε κανείς πως θα είχε μαζέψει περισσότερους από πέντε βαθμούς, κάτι που δεν έγινε!

Την 5η αγωνιστική ο 
ΠΑΟΚ γνώρισε την εντός έδρας ήττα ύστερα από 12 χρόνια από τον Άρη, ενώ το Σάββατο έχασε και από τον Παναθηναϊκό, με τον απολογισμό να περιλαμβάνει μόλις μία νίκη (στην πρεμιέρα) και δύο ισοπαλίες.

Ο 
ΠΑΟΚ κινδυνεύει να βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού αν δύο εκ των Λάρισα, Ατρόμητου ή Πανσερραϊκού κερδίσουν την Κυριακή. Η κατάσταση στον «Δικέφαλο» είναι πολύ άσχημη. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα γίνει χωρίς φιλάθλους και πλέον η αναπροσαρμογή των στόχων φαντάζει επιβεβλημένη.
Bαρύ κλίμα για Δερμιτζάκη

Η ήττα στο ΟΑΚΑ αλλά κυρίως η κακή εικόνα του 
ΠΑΟΚ... βάρυνε το κλίμα για τον Παύλο Δερμιτζάκη και πλέον όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Ακόμη και αυτά που κάνουν λόγο για απομάκρυνσή του. Πάντως, είτε η Κυριακή είτε η Δευτέρα θα είναι σημαντικές ημέρες όσο αφορά το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του «δικεφάλου του Βορρά»!

1 σχόλιο:

  1. Nonetheless,like the fool, I seek a definition. Perhaps it is the lawyer in me.On the subject
    of love, Carl Jung, the Swiss psychiatrist, is a sobering read.All of us, supposedly, carry
    Perhaps us, an animus and an the idealized image of the casa98 you love. And so, live
    person might be naturally quite entitled to be different.

    ΑπάντησηΔιαγραφή