Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ίσως και σήμερα... ο διάδοχος!


Η προπόνηση του ΠΑΟΚ έλαβε τέλος και τα... φώτα έπεσαν πάνω στον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη. Ίσως και σήμερα να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου».
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και ακόμα και σήμερα ίσως υπάρξει ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ. Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στη Σουρωτή ο Παντελής Κωνσταντινίδης ήταν συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι και μίλαγε διαρκώς στο τηλέφωνο. Πιθανότατα είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του «δικεφάλου» και μάνατζερ προπονητών που αναμένεται να απασχολήσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν πολλές περιπτώσεις προπονητών και όπως τονίζουν δεν κοιτάζουν μόνο Ελληνα ή μόνο ξένο τεχνικό καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει σημασία. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος αφού μπορεί να μάθει γρήγορα το πρωτάθλημα.
Οσον για τον Μάκη Χάβο και αν είναι αυτός προπονητής μέχρι το ματς με τη Βιγιαρεάλ στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο κρατούν σιγή ιχθύος αναφέροντας πως οριστικές εξελίξεις ίσως υπάρξουν και σήμερα.

1 σχόλιο:

  1. Nonetheless,like the fool, I seek a definition. Perhaps it is the lawyer in me.
    On the subject of love, Carl Jung, the Swiss psychiatrist, is a sobering read.
    All of us, supposedly, carry casa98 us, an animus and an the idealized image
    of the person you love. And so, live person might be naturally quite entitled
    to be different.

    ΑπάντησηΔιαγραφή