Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Με Μιραλάς στα Πηγάδια


Επικίνδυνη η αποστολή του Ολυμπιακού στην Ξάνθη (ΝΕΤ, 19:30), καθώς οι Πειραιώτες πρέπει να δείξουν το πρόσωπο των εντός έδρας αγώνων για να πάρουν το τρίποντο στην ακριτική πόλη.
Στα εκτός έδρας παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε μία νίκη – μία ήττα και μόλις δύο γκολ στο ενεργητικό τους, ενώ δύο είναι και τα γκολ που έχουν δεχτεί. Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι η τρίτη «έξοδος» πρέπει να είναι και μια «απάντηση» του Ολυμπιακού προς τους υπόλοιπους διεκδικητές της κούρσας του πρωταθλήματος. Μια απάντηση που θα έρθει μόνο αν πιάσουν την απόδοση που είχαν στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε διάφορες αλλαγές στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, και με χθεσινοβραδινές πληροφορίες προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον φορμαρισμένο Μιραλάς. Ο Βέλγος δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, και είναι πολύ πιθανό λοιπόν να μείνει στον πάγκο ο Πάντελιτς. 
Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, είναι λίγο πολύ ξεκαθαρισμένες.  Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, η άμυνα θα απαρτίζεται από τους: Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο, ενώ στο κέντρο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα – σε εκτός έδρας παιχνίδι – ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Στο δεξί άκρο της επίθεσης φαίνεται να κερδίζει στο νήμα ο Ρόμενταλ, αλλά επειδή έχει και δύο 90λεπτα στην πλάτη του από τα παιχνίδια με την εθνική Δανίας, είναι εξίσου πιθανό να ξεκινήσει το ματς ο Φετφατζίδης.
Στις δύο θέσεις της επίθεσης, ο ένας είναι ο Φουστέρ  και ο άλλος είναι μάλλον ο Μιραλάς. Και λέμε μάλλον γιατί, όπως αναφέρθηκε παραπάνω,  υπάρχουν οι σχετικές πληροφορίες όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στις προπονήσεις του Ρέντη ο Βάσκος χρησιμοποίησε τον Μιραλάς στα άκρα, και δη στο αριστερό. Σε μια τέτοια περίπτωση, τη θέση του σέντερ φορ θα καλύψει ο Πάντελιτς. 
Διαφορετικά, ο Ριέρα θα ξεκινήσει αριστερά και μπροστά θα παίξει ο Βέλγος. Ένα σενάριο που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου