Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

«Λίφτινγκ» για... τρίποντο!

Με στόχο την τρίτη κατά σειρά εντός έδρας νίκη σε όλες τις διοργανώσεις θα υποδεχτεί απόψε (20:30 Novasports 2) η ΑΕΚ τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αλλαγές αναμένεται να κάνει στην 11άδα ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς.











Έπειτα από την άνετη νίκη με 2-0 επί του Πανσερραϊκού στη Ριζούπολη αλλά και τη νικηφόρα πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League η «Ένωση» θα κοντραριστεί με τους Αρκάδες με στόχο τους τρεις βαθμούς, ώστε να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ.






Μάλιστα έπειτα και από το χτεσινοβραδινό 2-2 του Παναθηναϊκού στην Καβάλα η ΑΕΚ με νίκη απόψε μπορεί να προσπεράσει τους πράσινους. Πάντως ο 61χρονος τεχνικός θα κάνει κάποιες αλλαγές στην βασική 11άδα της ομάδας ώστε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες μετά την αναμέτρηση με τη Χάιντουκ Σπλιτ.






Συγκεκριμένα, ο Αραμπατζής θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην 4άδα της άμυνας ο Νασούτι στη θέση του Δέλλα θα είναι το νέο πρόσωπο, με το Μανωλά ως παρτενέρ. Στα δεξιά θα είναι ο Γιάχιτς και αριστερό μπακ ο Λαγός. Στη μεσαία γραμμή όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μάκος αντί του Καφέ, με τον Ντιόπ και τον Πατσατζόγλου να διεκδικούν μια θέση. Εξάλλου είναι πιθανό ο «Πάτσα» να παίξει ως δεξί μπακ. Στην κορυφή της επίθεσης για έναν ακόμη αγώνα θα είναι ο Τζεμπούρ, ενώ από πίσω του θα έχει τους Σκόκο, Μπερνς και Λεονάρντο, με τον Λυμπερόπουλο να κάθεται στον πάγκο ώστε να πάρει κάποιες ανάσες.






Κατά τα άλλα, η «Ένωση» έχει πολύ θετική παράδοση με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς μετρά 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με συνολικό σκορ 6-1 υπέρ των «κιτρινόμαυρων». Επίσης αξιοσημείωτο είναι το ποιος θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού καθώς αναμένεται να μην αγωνιστούν οι Καφές, Δέλλας και Λυμπερόπουλος.


 
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου