Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«Να φύγει μόνος του!»

Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ. «ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ». «ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ».-

Την πεποίθησή του ότι διαιτητής Κουκουλάκης δεν θα ξανασφυρίξει φέτος εξέφρασε ο Σταύρος Αδαμίδης μετά το τέλος της συνάντησης με τον Σοφοκλή Πιλάβιο.







Μάλιστα, ο κ. Αδαμίδης τόνισε ότι σε περίπτωση που δεν αποχωρήσει οικιοθελώς ο διαιτητής Κουκουλάκης τότε θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της αγωγής εις βάρος του ρέφερι, επιβεβαιώνατε τα χθεσινά ρεπορτάζ.






«Εξετάζουμε την περίπτωση της αγωγής», είπε ο πρόεδρος της «Ένωσης», ο οποίος επιβεβαίωσε επίσης και την πρόθεση της ΑΕΚ να αποχωρήσει από το γήπεδο αν συνεχιστούν τέτοιες «σφαγιαστικές» διαιτησίες.






«Είχα μια συνάντηση με τον κ. Πιλάβιο και τον κ. Τεροβίτσα. Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Θα ξανασυναντηθούμε τις επόμενες μέρες. Ο κ. Κουκουλάκης δεν θα πρέπει να ξανασφυρίξει. Αν δεν τον κάνει οικιοθελώς, πιστεύω ότι θα το κάνει η ΚΕΔ. Πιστεύω ότι μετά τη συνάντηση θα αλλάξει κάτι. Είμαι αισιόδοξος, αλλά η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολη», τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕΚ για να συνεχίσει:






«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο της αγωγής, αν δεν αποχωρήσει οικιοθελώς. Δεν θα ανεχτούμε στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές και αν χρειαστεί θα αποχωρήσουμε από το γήπεδο. Δεν νομίζω, όμως, ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Είχαμε μια ειλικρινής συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο και αισιοδοξώ».






Aξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πιλάβιος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.






sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου