Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκη κορυφής θέλει ο ΠΑΟΚ, για την έκπληξη ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά από 20 χρόνια ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου θα αναμετρηθούν σε αγώνα για τη Superleague, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο γήπεδο της Τούμπας.Αλλαγές στην ενδεκάδα




Ο Παύλος Δερμιτζάκης ξέρει πως το Πέμπτη-Κυριακή θέλει καλή διαχείριση του ρόστερ, προκειμένου να υπάρξουν επιτυχίες τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Europa League.







Έτσι, ο 41χρονος τεχνικός θα «φρεσκάρει» την ομάδα του σε σχέση με το ματς με την Μπριζ, καθώς ο στόχος είναι η νίκη και μόνο αυτή για να βρεθεί στην κορυφή ο «Δικέφαλος του Βορρά».






Επομένως, στο αρχικό σχήμα θα βρεθούν ο Γιώργος Φωτάκης και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, αντί των Γκαρσία και Παπάζογλου.






Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Μαλεζάς και Λίνο θα είναι οι τέσσερις παίκτες της αμυντικής γραμμής.


Ο Βιτόλο θα διατηρηθεί στα χαφ, με τον Φωτάκη παρτενέρ και τον Ίβιτς σε οργανωτικό ρόλο, ενώ Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια θα είναι στις πτέρυγες, με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.






Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα.






Στοχεύοντας στην έκπληξη






Από την πλευρά τους, οι «νεοφώτιστοι» δεν κατάφεραν να «εξαργυρώσουν» τη νίκη στη Νέα Σμύρνη με τρίποντο επί του Εργοτέλη.


Έτσι, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη με ένα… όνειρο τρελό ή για την ακρίβεια με στόχο να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.


Οι Βολιώτες ποντάρουν στην κούραση του ΠΑΟΚ από το παιχνίδι με την Μπριζ και θα προσπαθήσουν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη.


Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζεται από τους εξής παίκτες:


Γιακούποβιτς, Ρόκα, Μπρέσκα, Κάστρο, Ντολεζάι, Μάρτιν, Mόνχε, Σανκάρε, Σέλεζι, Τομά, Ουμπίντες, Aλβάρεζ, Ζαραδούκας, Καμπάνταης, Καπετάνος, Πλιάγκας, Ρίκκα, Ρόκας, Σολάκης, Ψυχογιός και Φρατζιμπάνε
 
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου