Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«Αλλάζει επίπεδο ο Άρης»

«Έργο πνοής» χαρακτήρισε το νέο προπονητικό κέντρο του Άρη στο Ρύσιο, ο διευθύνων σύμβουλος των «κίτρινων», Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος τόνισε πως ο σύλλογος θα λάβει νέα ώθηση.







Στον «ArisFM» μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αρης, Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο προπονητικό κέντρο των «κίτρινων» στο Ρύσιο:






«Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά για αυτό το έργο πνοής. Κάναμε υπέρβαση, καθώς ήταν πολλά τα έξοδα για τα δικά μας οικονομικά δεδομένα. Πιστεύουμε, όμως, στις υποδομές και τη σωστή οργάνωση. Μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις. Είναι αδιανόητο να έχουμε αγωνιστικό μπάτζετ που κοστίζει εκατομμύρια ευρώ, αλλά να μην υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για προπόνηση», είπε αρχικά.






Αναφερόμενος στα έργα που έγιναν είπε: «Έχουμε εγκαταστήσει δύο ειδών χλοοτάπητα. Το ένα γήπεδο διατίθεται για προπόνηση, ενώ το άλλο έχει την ποιότητα που υπάρχει και στο Κλεάνθης Βικελίδης, ώστε να πραγματοποιούν εκεί οι παίκτες το οικογενειακό διπλό τους. Αυτό το έργο κρύβει άπειρες ώρες δουλειάς.


Μιλάμε για 240 φορτηγά γεμάτα χώματα που έπρεπε να φύγουν, όπως και τέλειο αποστραγγιστικό σύστημα με τέσσερις εξόδους, που απομακρύνουν σε μισή ώρα το περισσευούμενο νερό. Η ομάδα μπορεί πια απρόσκοπτη και με τα εφόδια που της προσφέρουμε, να κάνει τη δουλειά της και να μας δώσει τις επιτυχίες που περιμένουμε».






Όσο για τα επόμενα σχέδια της διοίκησης για τις υποδομές του συλλόγου, κατέληξε: «Το Νέο Ρύσιο ήταν η πρώτη φάση του έργου. Ένα όνειρο πνοής. Ακόμη ένα πλάνο μας, είναι η δημιουργία του ξενοδοχείου, κάτι που επιθυμεί πολύ και ο Πρόεδρος του Άρη, όμως τα οικονομικά μάς φρενάρουν. Στο μέλλον πιθανότατα θα υλοποιηθεί».


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου