Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Aνησυχία για τον Ριέρα

Ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, που «κληρονόμησε» κόντρα στον Πανσερραίκό, δεν επέτρεψε στον Ισπανό μέσο του Ολυμπιακού να ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του και οι επόμενες προπονήσεις αναμένονται κρίσιμες για τη συμμετοχή του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
















Το όνομα του Άλμπερτ Ριέρα είναι αυτό, που προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε από τις Σέρρες με ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, το οποίο δεν του επέτρεψε να λάβει μέρος στο πρόγραμμα των συμπαικτών του, δημιουργώντας ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.






Ο 28χρονος νεοαποκτηθείς χαφ αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα και άπαντες ευελπιστο΄θυν ότι ο τραυματισμός που «κληρονόμησε» στην αναμέτρηση με τον Πανσερραίκό δεν θα του δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα, που να τον θέσει εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε για τις ανάγκες του καθοριστικού παιχνιδιού με τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης






Επιπλέον, ατομικό πρόγραμμα και ο Μοϊσές Ουρτάδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει σημαντική βελτίωση ο τραυματισμός του στον αχίλλειο τένοντα. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, θα αρκεστεί σε ατομική προπόνηση και την Τετάρτη, την ώρα που ο Φουστέρ είναι εντάξει και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.






Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ή στο μεγαλύτερο διάστημά του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Οι ερυθρόλευκοι, θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Τετάρτη με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου