Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Συμφώνησε με Νταντόμο

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ, Κλαούντιο Μαρτίν Νταντόμο. Ο 28χρονος αμυντικός αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην Ενωση, το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας.

Ο Νταντόμο ήταν μέλος της Σέρο, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Ουρουγουάης. Έχει φορέσει 3 φορές την φανέλα της εθνικής (την τελευταία φορά το 2003), ενώ το 2008 είχε ελάχιστες συμμετοχές με τη σουηδική Χάμαρμπι.

Για τον Ντάντομο πέρσι είχε ενδιαφερθεί ο Αρης, ο οποίος τελικά απέκτησε τον Κάρλος Αράνο.


Η καριέρα του Νταντόμο:

2000-2002: Μοντεβιδέο Γουόντερς 54 συμμ. 11 γκολ
2003-2004: Νασιονάλ 16 συμμ. 1 γκολ
2004-2007: Μοντεβιδέο Γουόντερς 68 συμμ. 5 γκολ
2008: Χάμαρμπι 8 συμμ. 1 γκολ
2008-2010: Τσέρο 44 συμμ. 8 γκολ

Σπρώχνουν στην έξοδο τον Μαϊστόροβιτς.

Η απόκτηση του Τραϊανού Δέλλα, σηματοδοτεί ουσιαστικά και το τέλος του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στην ΑΕΚ. Η διοίκηση του "δικεφάλου" έστειλε διπλό μήνυμα στον Σουηδό κεντρικό αμυντικό, αφού εκτός από την ανακοίνωση απόκτησης του "Κολοσσού", ενημέρωσε τον 33χρονο αμυντικό να αναζητήσει νέα σταθμό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η "Ένωση" θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο των 800.000 ευρώ του Μαϊστόροβιτς και για αυτό το λόγο δεν θα προβάλει και υπερβολικές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει. Ήδη μάλιστα φημολογείται κάποιες ομάδες από την Αγγλία και τη Γερμανία, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. όσο για τον ίδιο τον παίκτη, εμφανίζεται πολύ ενοχλημένος από τη συμπεριφορά των "ανθρώπων" του "δικεφάλου"...


Ανδρονίκου: "Καμία πρόταση από την ΑΕΚ"

Στο μεταξύ, o εκτελεστικός διευθυντής της Πόρτσμουθ Αντριου Ανδρονίκου, δήλωσε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6", ότι οι "πόμπεϊς" δεν έχουν καμία πρόταση από την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ δεν είναι στις ομάδες που ενδιαφέρονται. Δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Η Πόρτσμουθ περιμένει τον παίκτη τη Δευτέρα στο Λονδίνο για να συζητήσουν τις προτάσεις που έχουν γίνει για την απόκτηση του". 


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου