Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Συμφώνησε με Κρις

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Κρις και το μόνο που απομένει είναι να τον αφήσει ελεύθερο η Λιόν. Οι πράσινοι έκαναν και νέα βελτωμένη πρόταση στον Γκαλάς. 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας μιλούσε συνεχώς το τελευταίο τριήμερο με την πλευρά του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού και τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο 33χρονος στόπερ είπε το ναι σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ, συν τα μπόνους κατάκτησης στόχων και συμμετοχών.
Για να ντυθεί ο Κρις στα πράσινα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τη Λιόν ώστε να μην καταβάλει ο Παναθηναϊκός κάποιο ποσό και στην γαλλική ομάδα. Οι καλές σχέσεις που έχει ο Βραζιλιάνος με τον πρόεδρο της «Ολιμπίκ», Ζαν Μισέλ Ολάς είναι στα θετικά για να τον αφήσει ελεύθερο καθώς στα έξι χρόνια παρουσίας του στο «Ζερλάν» δεν δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Νέα πρόταση σε Γκαλάς
Μπορεί να έχει παρθεί οριστική συμφωνία με τον Κρις αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει διαγράψει την περίπτωση του Ουίλιαμ Γκαλάς. Το τριφύλλι και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γόντικας έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον μάνατζερ του Γάλλου στόπερ, Πιερ Φρελό ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή». Πάντως, οι εκπρόσωποι του 33χρονου κεντρικού αμυντικού είναι «ακατέβατοι» στα δύο εκατομμύρια ευρώ και δεν είναι διατεθειμένοι να κατεβάσουν άλλο την τιμή του πελάτη τους. Οι πράσινοι έκαναν νέα βελτιωμένη προσφορά προτείνοντας διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές να ξεπερνού το 1,6 εκατομμύριο ευρώ. Από τον Παναθηναϊκό περιμένουν πλέον την οριστική απάντηση του Γκαλάς.
Μικρά – μικρά από τον Τύπο
Τον Νέλσον Ρίβας στέλνουν στο τριφύλλι από την Ιταλία.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου