Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Έχει ελπίδες ο Ηρακλής

Σοβαρές ελλείψεις στον φάκελο του Ηρακλή, αναφορικά με οικονομικά και διοικητικά κριτήρια, διαπίστωσε η επιτροπή αδειοδότησης, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Metropolis ο Χρήστος Σάββας. Παράλληλα, ο πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Γηραιός έχει ελπίδες προκειμένου να δικαιωθεί στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων.


"Πιστεύω πως στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων ο Ηρακλής έχει ελπίδες. Διαπιστώσαμε σοβαρές ελλείψεις στο φάκελο. Υπάρχουν ελλείψεις αναφορικά με οικονομικά και διοικητικά κριτήρια. Είχαμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε τον Ηρακλή, είπαμε στη διοίκηση της ομάδας ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Υπάρχει ο νόμος και από τη στιγμή που υπήρχαν αυτές οι παραλείψεις δεν μπορούσαμε να δώσουμε άδεια", δήλωσε αρχικά ο Σάββας και συνέχισε:
"Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν καταθέσει όλες πλήρη φάκελο. Οποιες είχαν ορισμένες ελλείψεις θα τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο. Δεν πήρε άδεια ο Πιερικός επειδή ο προπονητής του δεν είχε το απαιτούμενο δίπλωμα, όπως και ο ΟΦΗ. Σήμερα θα στείλουμε το σκεπτικό της απόφασης στον Ηρακλή. Και πέρσι δεν είχαμε δώσει άδεια στο Λεβαδειακό και στα Γιάννινα όμως κατόπιν οι ομάδες έκαναν έφεση και δικαιώθηκαν στη δευτεροβάθμια επιτροπή.
Δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω με λεπτομέρειες τα στοιχεία που λείπουν από το φάκελο του Ηρακλή όμως υπάρχουν εκπρόθεσμες πληρωμές και μέχρι πρότινος ξέραμε για έναν ξένο παίκτη που δεν πληρώθηκε του οποίου το όνομα τώρα μου διαφεύγει! Ελπίζω και εύχομαι να πάρει την άδεια γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο. Δεν δεχτήκαμε καμία πίεση από κανένα αλλά δεν μπορούσαμε να παραβούμε και τους κανονισμούς της Σούπερ Λίγκα και της ΟΥΕΦΑ. Με βάση αυτούς κρίνουμε τους φακέλους. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ μας κατέθεσε τον πληρέστερο φάκελο από όλη τη Σούπερ Λίγκα".
Χατζηαποστόλου: Πήρε μια απόφαση και παρανόμησε η Λίγκα
Δηλώσεις στο Metropolis έκανε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας και το ποιος κερδίζει μια θέση στη Σούπερ Λίγκα εάν προκύψει.
"Να ξέρετε ότι δε νομοθετεί η Λίγκα. Πρέπει να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας. Πήρε μια απόφαση και παρανόμησε η Λίγκα. Μίλησα με τον κ. Κομνηνό και του είπα "θα εφαρμόσετε τον ΚΑΠ, αφού τελείωσαν και τα πλέι οφ". Ο ΚΑΠ αναφέρει ρητά ότι αν αποβληθεί ο Ηρακλής ανεβαίνει ο δεύτερος από τα πλέι οφ της Β’ Εθνικής.
Πέρσι δεν ήταν κριτήριο το οικονομικό για την αδειοδότηση. Φέτος όμως είναι. Για τα μέλη της επιτροπής υπάχουν κάποια κριτήρια, αλλά δυστυχώς ποτέ δεν μας τους φέρνουν για να τα εξετάσουμε. Και αυτό είναι ντροπή μας. Βεβαίως, πρέπει να είναι και είναι έγκριτοι. Ο δικηγόρος, ο λογιστής κι ένα μέλος της ΕΠΟ".
Κατσαμπής: Υπερήφανος που φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας
Τέλος, ο αρχηγός της ομάδας του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, εξέφρασε την υπερηφάνια του που είναι παίκτης του συλλόγου και τόνισε ότι ο Γηραιός δεν πρόκειται να πέσει, ότι κι αν γίνει.
"Είμαι υπερήφανος για το λαό του Ηρακλή και είμαι υπερήφανος που φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας. Να ξέρουν οι κύριοι από την Αθήνα ότι ο Ηρακλής δεν θα πέσει ότι κι αν κάνουν. Τέσσερα χρόνια τώρα προσπαθούν να ρίξουν την ομάδα, αλλά ο Ηρακλής δεν έχει πεθάνει και μένει όρθιος. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει αυτό που θέλουν, να ρίξουν δηλαδή μια ομάδα με τέτοιο κόσμο και ιστορία".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=66325#ixzz0phj15Bx8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου