Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Made in Italy o προπονητής

Το θέμα προπονητή θα χρειαστεί 48 περίπου ώρες για να ολοκληρωθεί. Θα το... προλάβει ο Σαλπιγγίδης που ίσως ανακοινωθεί την Πέμπτη και θα κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο που έχει ήδη προκαλέσει έντονη ανησυχία στους ΠΑΟΚτσήδες. Για τον προπονητή, η διοίκηση του "Δικεφάλου" φαίνεται ότι έχει στραφεί οριστικά στην Ιταλία κι όπως αναφέραμε, ένα από τα ονόματα, με τα οποία ασχολείται ο Βρύζας είναι αυτό του Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

Μάλιστα, ο Ιταλός προπονητής σε δηλώσεις του στο Goal, τόνισε πως δεν θα είχε πρόβλημα να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη, ενώ δεν έκρυψε πως τον τιμάει το γεγονός πως μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ ασχολείται μαζί του.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι: "Έχω μιλήσει, αλλά δεν θα σας πω με ποιον. Με γεμίζει πολύ μεγάλη ικανοποίηση ότι συζητιέται το όνομά μου στον ΠΑΟΚ. Περιμένω πολλά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω ποιος θα είναι. Πιθανόν και μακάρι να είναι ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα είναι μία πρόκληση, αλλά αυτή την ώρα δεν μπορώ να σας πω περισσότερα".


Αναφερόμενος στο θέμα των χρημάτων και στον Ζήση Βρύζα ο Ιταλός τεχνικός τόνισε:"Για μένα δεν είναι πρόβλημα τα χρήματα. Γνωρίζω πάρα πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ζήσης ήταν, είναι και θα είναι καλό παιδί, ενώ έγινε κι ένας καλός φίλος, όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο".


novasports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου