Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

"Δώστε μας το ΟΑΚΑ"

Λίγες ώρες μετά την άρνηση του ΟΠΑΠ στην επιχορήγηση των έργων ανακαίνισης στο γήπεδο της Τούμπας, οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Πληροφορίες αναφέρουν πως σκοπεύουν να ζητήσουν από την ΕΠΟ την παραχώρηση του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, από τη στιγμή που το γήπεδο της Τούμπας δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν εκνευριστεί με την τελική απόφαση του ΟΠΑΠ και σκοπεύουν να αντιδράσουν, εκτιμώντας ότι δεν έτυχαν σωστής συμπεριφοράς. Παράλληλα όμως, καλούνται να λύσουν το γηπεδικό πρόβλημα. Συζητήθηκαν οι πιθανές λύσεις.


Καταρχήν, τέθηκε το ενδεχόμενο να ζητηθεί το Καυτανζόγλειο, τελικώς όμως αποφασίστηκε ότι για λόγους ασφαλείας, δεν αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις αποφασίστηκε να καταθέσουν αίτημα στην ΕΠΟ για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για όσους αγώνες χρειαστεί να δώσει ο Δικέφαλος στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.


Είναι σαφές ότι (θα) πρόκειται για ένα μέτρο πίεσης προς την Πολιτεία, ούτως ώστε να αλλάξει εκ νέου η στάση του ΟΠΑΠ. Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα προπονητή. Ξεκάθαρα, οι πιθανότητες πρόσληψης του Παύλου Δερμιτζάκη πλέον είναι ελάχιστες, αφού οι παράγοντες του Δικεφάλου φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις με ξένους προπονητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου