Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Βεκρής: "Δεν υπάρχει ακόμα πρόταση"

Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Σεμπάστιαν Λέτο, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και φυσικά δεν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Γιάννης Βεκρής με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα "A Bola".

Συγκεκριμένα ο προεδρεύων της εκτελεστικής επιτροπής τόνισε πως είναι φήμες ότι οι "αετοί" προσφέρουν 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Αργεντινό άσο, ωστόσο εκτιμά πως οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα.


"Γνωρίζω ότι κυκλοφορούν κάποιες φήμες και πιθανότατα να έχει υπάρξει κάποια πρώτη επαφή, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση από την Μπενφίκα για τον Λέτο. Πάντως, τα δέκα εκατ. ευρώ είναι δελεαστικό ποσό. Οι διαπραγματεύσεις ενδέχεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα", ήταν τα λόγια του Γιάννη Βεκρή.


Αν όντως είναι δέκα τα εκατομμύρια που προσφέρει η Μπενφίκα για τον Λέτο, τότε περίπου τα δυόμισι θα πάνε στη Λίβερπουλ, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Συγκεκριμένα στο συμβόλαιο του Αργεντινού υπάρχει ο όρος ότι σε περίπτωση που πουληθεί ο Λέτο, τότε το 45% του ποσού, πάνω από τα χρήματα που έχει δαπανήσει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός, θα πάνε στους Αγγλους. Οι "πράσινοι" μέχρι τώρα έχουν ξοδέψει πέντε εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσουν τα δικαιώματα του Λέτο συν τα λεφτά που πήρε ο παίκτης για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του. Ετσι από τα υπόλοιπα πέντε εκ. ευρώ -αν η πρόταση είναι 10 εκ.- το 45% ανήκει στη Λίβερπουλ.






novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου