Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Σκέψεις Κούπερ στο Λιμάνι

ΚΑΙ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ. ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΝΖ.-Το όνομα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ επιστρέφει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως μία από τις λύσεις που θα μπορούσαν να προκριθούν για τον πάγκο των 'ερυθρόλευκων' από την Ελλάδα.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει δείξει δείγματα
 σοβαρής δουλειάς στον Άρη και παρά το γεγονός ότι πριν έρθει στην Ελλάδα κάποιοι μιλούσαν για 'τελειωμένη' περίπτωση, απέδειξε ότι μπορεί να εργαστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εξάλλου, γραφείο μάνατζερ τον έχει προτείνει κατ' επανάληψη στον Ολυμπιακό, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τους 'κίτρινους' αν οι Πειραιώτες αποφασίσουν να συνεργαστούν μαζί του. 


«Θα βρεθεί η λύση αν θέλετε εσείς», φέρεται να έχουν ενημερώσει τους 'ερυθρόλευκους' από το συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ και ήδη κάποιες πηγές αναφέρουν ότι το όνομά του βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού.

Γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα

Άλλωστε, στον Ολυμπιακό θέλουν έναν τεχνικό που να μπορέσει άμεσα να προσαρμοστεί στην ομάδα και να την βοηθήσει. Ο Ε. Κούπερ γνωρίζει την ομάδα και τις συνθήκες που υπάρχουν σε αυτή. ΣτονΟλυμπιακό πολλοί μιλούσαν για λάθος την εποχή που η ομάδα πήρε τον Ζίκο στο 'τιμόνι' της, αφού εκείνη την περίοδο ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη ήταν ελεύθερος και θα μπορούσε να πιάσει Λιμάνι. Με άλλα λόγια από τότε υπήρχαν κάποιες φωνές μέσα στην ΠΑΕ που τον ήθελαν στην ομάδα.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το όνομά του βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας που έχει δημιουργήσει οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού με υποψήφιους τεχνικούς από Ελλάδα (Λεμονής, Αλεξανδρής) και εξωτερικό (Χιμένεθ κ.α.).
 
Φημολογία για Χαλκιά-Ιτάνζ

Στο μεταξύ, έντονη φημολογία έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Κώστας Χαλκιάς. Οι 'ερυθρόλευκοι' βρίσκονται σε αναζήτηση βασικού τερματοφύλακα για τη νέα περίοδο, αφού όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του.

Παρόλα αυτά το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο πεπειραμένος άσος του ΠΑΟΚ δεν συγκεντρώνει πιθανότητες, ενώ από το Λιμάνι έτσι κι αλλιώς δεν επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον. Αφενός γιατί πρόσφατα ο Χαλκιάς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον 'δικέφαλο του Βορρά', αφετέρου γιατί δεν είναι βέβαιο ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο πεπειραμένος πορτιέρο. 

Πλην του Χαλκιά, πάντως, στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο Ιτάνζ, που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καβάλας. Η Λίβερπουλ, στην οποία ανήκει, τον παραχωρεί δανεικός ή με και με κανονική μεταγραφή και είναι πολύ πιθανό να εξεταστεί σοβαρά η περίπτωσή του.


sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου