Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Σε ένα μήνα ο καθοριστικός έλεγχος

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της Τούμπας από τους πέντε εκπροσώπους της UEFA και της TEAM και ενημέρωσαν αναλυτικά για τις βελτιώσεις που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σε ένα μήνα, όταν θα επιστρέψουν για να ελέγξουν και πάλι την εικόνα του γηπέδου.

Διαπίστωσαν ότι οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, μίλησαν με τους παράγοντες του γηπέδου καθώς κι όσους εμπλέκονται σε μια σειρά από σημαντικές απαιτήσεις για να φιλοξενηθούν αγώνες τσάμπιονς λιγκ και δεν ανησύχησαν.

’λλωστε, για τους «πέντε» υπάρχει χρόνος ώστε να διορθωθεί η εικόνα του γηπέδου και να προσαρμοστεί στα απαιτούμενα στάνταρ.


Συζήτησαν με τον σύμβουλο της διοίκησης Γιώργος Φαρλαλής που είναι υπεύθυνος για τα έργα που γίνονται στην Τούμπα και ακολούθησε ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος, Γιώργος Τζέτζης, που είναι επίσης υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Ζαγοράκης και Γκαγκάτσης στην Αθήνα

Ο χρόνος πιέζει και στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκή έδρα που πληροί τις ανάγκες αγώνων τσάμπιονς λιγκ, δήλωσαν το ΟΑΚΑ, ως ενναλλακτική λύση, όσο η Τούμπα δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι έτοιμη στα μέσο του Ιούλη.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Μάκης Γκαγκάτσης ταξίδεψαν για την Αθήνα με σκοό μια σειρά επαφών για τη χρήση του ΟΑΚΑ από τον ΠΑΟΚ, στους αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.


Αν η Τούμπα δεν είναι έτοιμη στις κατάλληλες ημερομηνίες θα ενεργοποιηθεί μια σύμβαση ανάμεσα στον ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟΚ που συζητείται από τις δύο πλευρές και που θα οριστικοποιηθεί σήμερα ή πολύ σύντομα, αντίστοιχη με των ομάδων που χρησιμοποιούν το Στάδιο (Παναθηναϊκός και ΑΕΚ).


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου