Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ντι Μπιάτζι: «Μακάρι να προπονώ τον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν». Προτάθηκε και ο Μουνιόθ

Αρκετά ονόματα από την Ιταλία έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες ως υποψήφιοι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών και του Τζιάνι Ντι 
Μπιάτζι, προπονητή του Ζήση Βρύζα στην Τορίνο.


Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε σχετικά στην εφημερίδα 'Goal' και σημείωσε για το θέμα: «Εχω μιλήσει, αλλά δεν θα σας πω με ποιον. Με γεμίζει πολύ μεγάλη ικανοποίηση ότι συζητιέται το όνομά μου στον ΠΑΟΚ. Περιμένω πολλά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω ποιος θα είναι. Πιθανόν και μακάρι να είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα είναι μία πρόκληση, αλλά αυτή την ώρα δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Για μένα δεν είναι πρόβλημα τα χρήματα. Γνωρίζω πάρα πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ζήσης ήταν, είναι και θα είναι καλό παιδί, ενώ έγινε κι ένας καλός φίλος όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο».

Προτάθηκε ο Μουνιόθ

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα φαξ με ονόματα προπονητών που προτείνονται στην ομάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Βίκτορ Μουνιόθ, γνωστός από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ενώ στο προσκήνιο βρίσκονται και τα ονόματα των Χοσέ Πέκερμαν και  Μπερντ Σούστερ. 


sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου