Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Τα θέλει όλα ο Μαρινάκης...

Η Παρασκευή ίσως να είναι η μέρα που θα ξεκινήσει να γράφεται ο επίλογος της θητείας του Σωκράτη Κόκκαλη στην προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τις κινήσεις του δείχνει πως ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" θα αποδεχτεί την πρόταση του γνωστού εφοπλιστή.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ, αλλά και όλο το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", γι αυτό και είχε συνάντηση με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος κατέχει το υπόλοιπο 50% της "Καραϊσκάκης" ΑΕ. Δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να έχουν νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες.

Αυτό που περιμένουν να μάθουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πότε θα καθίσει στον προεδρικό θώκο ο Μαρινάκης, πόσα χρήματα θα διατεθούν για μεταγραφές και αν αλλάξει προς το καλύτερο ο μεταγραφικός σχεδιασμός.


Στον κόσμο του Ολυμπιακού πνέει άνεμος αισιοδοξίας, καθώς βλέπει τον γνωστό εφοπλιστή να κάνει ότι περνάει από τα χέρια του για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας και παράλληλα γνωρίζει πως ο Μαρινάκης θα κάνει ό,τι μπορεί για να επαναφέρει τους "ερυθρόλευκους" στην κορυφή από την πρώτη του κιόλας χρονιά στο σύλλογο.


Στα σχέδια του Μαρινάκη είναι να αποκτηθούν παίκτες "μεγάλα" ονόματα που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επίσης δεν αποκλείεται ο Εβαλντ Λίνεν να αποτελέσει παρελθόν πριν ακόμα αναλάβει, καθώς ο γνωστός εφοπλιστής θέλει να φέρει και πάλι στο λιμάνι τον Ερνέστο Βαλβέρδε, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο ίδιος μπορεί να καταφέρει κάτι που δεν μπόρεσε η διοίκηση του Κόκκαλη.


Όλα αυτά για να γίνουν θα πρέπει ο Μαρινάκης να πάρει από τώρα το μάνατζμεντ της ΠΑΕ. Αυτή την στιγμή υπάρχει μία οικονομική διαφορά, ωστόσο δεν δείχνει ικανή να χαλάσει τη συμφωνία. Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Κόκκαλης ανακοίνωσε στα παιδιά του ότι πουλάει την ομάδα, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται. 


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου