Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Σαλπιγγίδης και Τσάμπιονς Λιγκ...

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την συμμετοχή στο μουντιάλ και μίλησε για τους επόμενους στόχους του που αφορούν τον ΠΑΟΚ.
Ο διεθνής επιθετικός φιλοξενήθηκε στο metrosport και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του "δικεφάλου" του βορρά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
"Πάντοτε υπάρχουν μπροστά στόχοι. Τώρα πλέον αφορούν την ομάδα του ΠΑΟΚ. Σίγουρα αυτό που θέλω πάρα πολύ είναι να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ. Οπωσδήποτε και είναι δύσκολο, όμως θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Επειδή γνωρίζω τι σημαίνει Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρω πολύ καλά πόσο θα ανέβει επίπεδο ο ΠΑΟΚ με πιθανή συμμετοχή του. Είναι κάτι που θέλει όλος ο κόσμος και φυσικά κι εγώ προσωπικά".

Για τη σεζόν που έρχεται: "Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ από μόνος του είναι μία ομάδα που έχει αυξημένες απαιτήσεις κάθε χρονιά. Όλοι το ξέρουν αυτό. Θεωρώ ότι θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχει μία πολύ καλή βάση από την περασμένη σεζόν, όμως οφείλουμε όλοι να φθάσουμε ακόμη ψηλότερα τον ΠΑΟΚ".


Σε ερώτηση για την επανεμφάνισή του στην Τούμπα και πως την περιμένει, ανέφερε: "Οπωσδήποτε θα είναι πολύ ξεχωριστή στιγμή. Είναι κάτι που περιμένω κι εγώ πολύ, όμως πλέον είναι απλά θέμα χρόνου να συμβεί αυτό".


novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου