Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Επεισόδια στη πορεία του Ηρακλή

Το ειρηνικό συλλαλητήριο που είχαν προαναγγείλει οι φίλαθλοι του Ηρακλή δυστυχώς δεν εξελίχθηκε τόσο καλά μιας και μετά τις 10 το βράδυ υπήρξαν μάχες «σώμα με σώμα» με τα ΜΑΤ!

Σκηνές φαρ ουέστ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην πορεία των φίλων του Ηρακλή. Όταν ο μεγαλειώδης όγκος των οπαδών έφτανε προς το παλιό υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, οι δυνάμεις των ΜΑΤ πέταξαν δακρυγόνα προς ένα πλήθος που υπήρχαν μέσα γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι. Τελικά οι πιο σκληροπυρηνικοί πέταξαν πέτρες και άλλες αντικείμενα και για αρκετή ώρα ακολούθησαν... μάχες σώμα με σώμα και κυνηγητό στα στενά της πόλης. Φυσικά για άλλη μια φορά την πλήρωσαν κάδοι και βιτρίνες!
Ξεκίνησαν ειρηνικά!
Οι φίλαθλοι του Ηρακλή βλέποντας πως η αγαπημένη τους ομάδα βρίσκεται με το ένα πόδι στην Β’ εθνική μετά την απόφασητης επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ όπου απέρριψε τον φάκελο της ΠΑΕ, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους προκειμένου να διαδηλώσει ειρηνικά την άδικη και πολύ περίεργη απόφαση που εκδόθηκε σήμερα από τα γραφεία της ΕΠΟ


Μετά τις 6 το απόγευμα άρχισαν να συγκεντρώνονται μαζικά οι οπαδοί του Ηρακλή στο Ιβανόφειο, ανάμεσά τους βρίσκονται και πέντε οπαδοί των «κυανόλευκων» που έχουν έρθει από το Μόναχο. Μισή ώρα μετά η Αγίου Δημητρίου έχει κλείσει από τους χιλιάδες φίλους του Γηραιού.
Το παρών δίνουν και αρκετοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, όπως ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Λάκης Παπαϊωάννου. Η συγκέντρωση παρακολουθείται διακριτικά από αστυνομικές δυνάμεις στην περίμετρο του Ιβανόφειου.
O Γιάννης Τάκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κάνοντας δηλώσεις είπε μεταξύ άλλων, ότι... "ό,τι και να κάνουν, ο Ηρακλής του χρόνου θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Είναι μία δοκιμασία. Ακολουθεί μία πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Από αύριο κιόλας θα ζητήσουμε εισαγγελική παρέμβαση να κατασχεθούν όλοι οι φάκελοι που κατέθεσαν στη Σούπερ Λίγκα ώστε με ανοικτά πλέον χαρτιά να δούμε τι κατέθεσε κάθε ομάδα και πώς κάποιες άλλες ομάδες πήραν πιστοποιητικό".

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου