Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Πρώτοι …και στα μπουζούκια!


Στα μπουζούκια, προκειμένου να γιορτάσουν την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play off βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ , οι οποίοι …τα έσπασαν όλα υπό τους ήχους της ελληνικής λαϊκής μουσικής, ενώ έδειξαν τις ικανότητές τους στον... λουλουδοπόλεμο και τις χορευτικές φιγούρες, κλέβοντας την παράσταση.

Η αποθέωση από τον κόσμο μεταφέρθηκε από το αεροδρόμιο στα μπουζούκια. Φίλοι του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν λεπτό να επευφημούν τους θριαμβευτές, οι οποίοι έζησαν μερικές ώρες χαλάρωσης μετά την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών.
Στην είσοδο του μαγαζιού υπήρχαν κασκόλ για το... καλωσόρισμα, ενώ και ο Ανδρέας Στάμος επιφύλαξε θερμή υποδοχή στους παίκτες του "Δικεφάλου" και ευχήθηκε καλή κλήρωση στον δρόμο για το... σεντόνι.

Στο νυχτερινό κέντρο την διοίκηση του «Δικεφάλου» εκπροσώπησαν οι Βρύζας και Κονσεϊσάο, οι οποίοι κάθισαν δίπλα δίπλα στο τραπέζι και ήταν ιδιαίτερα... κεφάτοι.

Όσον αφορά τον σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, Βλάνταν Ίβιτς, έφτασε από τους τελευταίους στο μαγαζί και μόλις έκανε την εμφάνισή του, οι συμπαίκτες του τον... έλουσαν με λουλούδια.
Φυσικά δεν έλειψαν και τα πειράγματα με επίκεντρο τον Σέρβο άσο, ο οποίος ανταπέδωσε τον λουλουδοπόλεμο λίγη ώρα αργότερα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντο από την πλευρά του παρέα με την σύζυγό του τραγουδούσε στα ελληνικά, δείχνοντας να απολαμβάνει το πρόγραμμα.
Ο Πορτογάλος ήταν ιδιαίτερα θερμός στις εκδηλώσεις του.

Στους πρωταγωνιστές του …μαγαζιού ήταν και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος ήταν ευδιάθετος και ξεχώριζε με τις... ατάκες του και τα πειράγματα του στο τραπέζι και ομολογουμένως παίρνει τον τίτλο του MVP στο... τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι.
Ο Στέλιος Μαλεζάς μετά την κλήση του στην Εθνική είχε ακόμη ένα λόγο να χαμογελά και ήταν από αυτούς που πέταξαν τα περισσότερα λουλούδια και μάλιστα με στυλ... ξεχωριστό., αφού θύμιζε …μπασκετμπολίστα όπως πέταγε τα γαρύφαλλα, κάνοντας το κάθε φορά με περίτεχνες ενέργειες.

Τέλος, όσον αφορά τους δύο Ιταλούς του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο και Μίρκο Σαβίνι είχαν ένθερμο χαιρετισμό μεταξύ τους πριν περάσουν την είσοδο του καταστήματος. Από το γλέντι πάντως απουσίασε ο Πάμπλο Γκαρσία που ποτίμησε να μείνει σπίτι με τη σύζυγο του και τα τρία παιδιά τους.

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου