Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Δύσκολα να χαλάσει του Δερμιτζάκη

Ο διάδοχος θα λέγεται Παύλος και θα είναι από την Καβάλα. Θα είναι πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και έχει λάβει ήδη την ψήφο εμπιστοσύνης από τον Ζαγοράκη, με τον οποίο υπηρέτησαν στην ίδια μονάδα επί των ημερών που κλήθηκαν από την Μαμά Πατρίδα... 


Το ενδεχόμενο να μην είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης διάδοχος του Φερνάντο Σάντος είναι κάτι που εξετάζεται στη σφαίρα του φανταστικού, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στέλεχος της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να ανακοινώσουν τη Δευτέρα τη συνεργασία τους για ένα και ίσως δύο χρόνια.


ΠΑΟΚ και Δερμιτζάκης θα επισημοποιήσουν τη συνύπαρξή τους στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και θα μπει νερό στο αυλάκι για να ξεκινήσουν οι μεταγραφές.


Βέβαια, οι μεταγραφές έχουν ξεκινήσει αν αναλογιστούμε ότι έχει κλείσει ο Σαλπιγγίδης. Ωστόσο, θα πρέπει να γίνουν κι άλλες παρεμβάσεις και ο Βρύζας, ως... επιστρέψας τεχνικός διευθυντής, μετά την αποχώρηση του Κονσεϊσάο, πιάνει δουλειά.


Βερόν, Κύπρος και Κέρκυρα


Δεν είναι τωρινό το ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων για τον Ματίας Βερόν. Στις κυπριακές προστέθηκε μια ακόμη ομάδα, η Κέρκυρα. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας και αναζητείται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. τη διεξαγωγή αυτού του σπουδαίου αγώνα.



novasports.gr

4 σχόλια:

  1. megalos proponitis..........<>
    pou paei o paok me ayton otn proponiti...o paok 8elei proponiti onoma kai oxi koroidema....akou se ekei dermitzakis pou prin itan ston digora kai ston pan8rakiko........kalos einai alla gia tn paok dn kanei.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. swstos thano.einai kalos proponitis k neos alla g mikri omada.oxi g paok.alla katse na doume pws tha paei k meta ton krinoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gia tn diagora kai ton panthrakiko polu kalos einai....alla o paok dein einai mikri omada...edw paei na kounisei to sentoni tou champions league o dermitzakis einai kai apiros apo ta megala salonia tis a ethnikis (3 mines ston panthrakiko) anti8eta o santoa empeiros.......prepei na parei ena proponiti onoma kai oxi KOROIDEMA............gia na petyxei ayta pou 8elei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή