Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Πατέρας: "Ωρα για ενότητα"

Με το θέμα του προέδρου να είναι αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηνα'ι'κού αλλά και τους φίλους της ομάδας ο Νικόλας Πατέρας ζητάει με ανακοίνωσή του από τον κόσμο να σεβαστεί την απόφασή του να αποχωρίσει από την προεδρία της ΠΑΕ.Για αυτό το θέμα ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ώρα για λα'ι'κά δικαστήρια αλλά για ενότητα και επίσης αναφέρει πως παλιότερα είχε προτείνει για την θέση του προέδρου της ομάδας τους Παύλο Γιανακόπουλό και Γιάννη Βαρδινογιάννη,ενώ συμφώνησε με την πρόταση του Θανάση Γιανακόπουλου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:"Παρακαλώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να σεβαστούνε την απόφαση μου να παραιτηθώ από την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ.
Δεν είναι ώρα για λαϊκά δικαστήρια αλλά για ενότητα ώστε να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στον δρόμο των επιτυχιών . Μην αφήσουμε εκείνους που θρέφονται από τον διχασμό , την λασπολογία και την χυδαιότητα να καταστρέψουνε όσα κατακτήσαμε.
Έχω κάνει τις εξής προτάσεις για την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ :
1. Στις 19 Απριλίου με επιστολή μου στον μεγαλομέτοχο Γ.Βαρδινογιάννη μεταξύ άλλων, εισηγήθηκα με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να προτείνουμε για Πρόεδρο τον Παύλο Γιαννακόπουλο (μετά και από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις που είχε κάνει στις 16 Απριλίου ) για να σταματήσει το κλίμα της εσωστρέφειας και της Προεδρολογίας που ζημίωνε την ομάδα.
2. Στις 23 Απριλίου στην συνάντηση που είχα , με τον Γ. Βαρδινογιάννη και τον Α. Βγενόπουλο προτείναμε από κοινού να αναλάβει ο μεγαλομέτοχος Πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά αρνήθηκε.
3. Στις 28 Μαΐου , πριν από το Δ.Σ, ο Γιάννης Ξυλάς μου πρότεινε να εισηγηθεί τον Θανάση Γιαννακόπουλο για Πρόεδρο και συμφώνησα όπως και ο Α.Βγενόπουλος. Υπήρξε καθολική συμφωνία από το Δ.Σ, αλλά αρνήθηκε.
Προσωπικά σε ότι με αφορά :
Θα συμμετέχω στο νέο Δ.Σ, της ΠΑΕ.
Θα συμμετάσχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά όλους θερμά για την στήριξη σας κατά την Προεδρία μου γιατί αυτή υπήρξε η κινητήριος δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας".



46footballnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου