Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ο Κόστα, η Ακαντέμικα κι ο ΠΑΟΚ

Ο Ζόρζε Κόστα έδωσε το παρών στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην Κοΐμπρα ότι μέσα σε 24 ώρες (ή το πολύ 48) θα πάρει την τελική απόφασή του. Δήλωσε ότι γνωρίζει τα πάντα γύρω από την ομάδα του ΠΑΟΚ, αφού έχει συζητήσει αρκετά με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ωστόσο, ρεπορτάζ της «o΄ jogo» αναφέρει ότι κατευθήνεται στην Ακαντέμικα. "Ο Ζόρζε Κόστα θα είναι ο νέος προπονητής της Ακαντέμικα". Το σχετικό κείμενο αναφέρει ότι, ούτε η διοίκηση της Ακαντέμικα, ούτε ο ίδιος ο Κόστα επιβεβαιώνουν επίσημα ότι αυτός θα είναι ο αντικαταστάτητς του Αντρέ Βίλλας Μπόας, όμως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.


Σύμφωνα, πάντα, με την εφημερίδα ο Κόστα, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, επιβεβαίωσε ότι του έχει γίνει κρούση από τη διοίκηση της Ακαντέμικα και μάλιστα χαρακτήρισε την πρόταση πολύ καλή.


Τόνισε, πάντως, ότι θα συζητήσει πρώτα με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την πρόταση του ΠΑΟΚ.


"Έχω προτάσεις και από άλλες ομάδες, όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ, και τις μελετάω. Δεν έχω πρόβλημα να φύγω από την Πορτογαλία για μία ομάδα του εξωτερικού, αλλά θα προτιμούσα να μείνω στην πατρίδα μου" είπε ο Κόστα στους δημοσιογράφους.


Επίσης, ο Βρύζας έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: "Ο Ζόρζε Κόστα είναι ο μόνος προπονητής από την Πορτογαλία που είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ. Δεν κάναμε ακόμη τις επαφές μας μαζί του. Θα σεβαστούμε όποια απόφαση πάρει, είτε θετική, είτε αρνητική".


Ο Βιτόλο αγαπά την Τενερίφη

Η ιστοσελίδα eldia.es αναφέρεται στον Βιτόλο και τη στενή του σχέση με τη Τενερίφη. Αναφέρει: "Παρά το γεγονός ότι έκανε μία πολύ θετική σεζόν και κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ την τρίτη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βιτόλο κρατάει ανοιχτή πόρτα για την Τενερίφη" αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και στη συνέχεια υπάρχουν δηλώσεις του Βιτόλο. "Αυτή η ομάδα μου έχει δώσει τα πάντα και αν καποια στιγμή χρειαστεί τη βοήθειά μου θα την πρόσφερα, ακόμη και στην Σεγούντα Ντβιζιόν" τονίζει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: "Η αλήθεια είναι ότι οι δρόμοι μας τώρα είναι τελείως διαφορετικοί, αλλά δεν θα δίσταζα να γυρίσω πίσω".

Μίλησε και για τον ΠΑΟΚ ο Βιτόλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Μου δίνει την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου στο ποδόσφαιρο".


Και στη συνέχεια επαναλαμβάνει: "Μπορεί για άλλες ομάδες να μην είμαι διαθέσιμος, όμως με την Τενερίφη θα μπορύσ να μιλήσω και να κάνω μία ικανοποιητική συμφωνία".


Τέλος, αναφέρθηκε και στον υποβιβασμό της ισπανικής ομάδας. 'Έλειψε η εμπειρία, δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο τώρα παρά όλοι να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά και να προσπαθήσουν να ανέβουν την επόμενη περίοδο".




novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου