Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Καμία ανησυχία για τον Βιερίνια


Σχετικά με τον τραυματισμό του Βιερίνια, οι διευκρινίσεις του Παναγιώτη Γιγή, του γιατρού του δικεφάλου για την κατάσταση του Πορτογάλου, ήταν κατατοπιστικές. Ο Πορτογάλος πέφτοντας χτύπησε στο γοφό και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στις προπονήσεις του "δικεφάλου".

"Ο Βιερίνια πέφτοντας χτύπησε στο γοφό και έκανε μια ισχυρή ισχιαλγία. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό εκ πρώτης όψεως. Θα περιμένουμε να περάσει το πρώτο 24ωρο και αύριο θα κάνουμε εξετάσεις αν συνεχίσει να πονάει ο παίκτης. Επειδή ο πόνος είναι οξύς γι' αυτό και ανησύχησε τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο κόσμος εκείνη τη χρονική στιγμή του αγώνα. Δεν θα έχουμε πρόβλημα, είμαστε αισιόδοξοι".

Επιστρέφει ο Γκαρσία

Ίβιτς, Κοντρέρας και Μαλεζάς είναι οι τρεις από τους βασικούς ποδοσφαιριστές που θα λείψουν από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Οι τρεις τους είναι τιμωρημένοι με κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν οριστικά την ποινή τους την επόμενη Κυριακή για να επανέλθουν στα πλέι-οφ.

Στα πλέι-οφ θα επανέλθει -κατά τα φαινόμενα- κι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που είναι τραυματίας και χρειάστηκε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα επανένταξης στις προπονήσεις.

Τέλος, στον αγώνα με τον Εργοτέλη, επιστρέφει ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Βιερίνια, δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί μετά από τον τραυματισμό.

www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου