Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Δικαίωση Κυργιάκου!


Ο Σωτήρης Κυργιάκος δικαιώθηκε στην δικαστική διαμάχη που είχε με τον Παναθηναϊκό και αντί για 1,5 εκ. ευρώ θα καταβάλλει στους «πράσινους» μόλις 55.000 για τη μεταγραφή του στους Ρέιντζερς τον Ιανουάριο του 2005.





Ο ΚΟΡΙΟΣ
Αυτή θα είναι και η χαριστική βολή σε οποιαδήποτε μελλοντικά σενάρια για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης ο διεθνής άσος της Λίβερπουλ δικαιώθηκε στην προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης του CAS που τον υποχρέωνε να καταβάλλει στο «τριφύλλι» 1,5 εκ. ευρώ για την μετακίνηση του στους Γκλάσκοου Ρέιντζερς.

Εντέλει, ο «Sotis» θα δώσει στον Παναθηναϊκό το κατώτατο ποσό που γίνεται, δηλαδή 55.000 ευρώ και δικαιώθηκε στην δικαστική διαμάχη που είχε εδώ και χρόνια με τους «πράσινους».

Το... στόρι

Για όσους δεν θυμούνται πως είχε προκύψει η συγκεκριμένη διαμάχη, η οποία μάλιστα κατά το παρελθόν αποτέλεσε εμπόδιο για την επιστροφή του στην Παιανία, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2005 ο Παναθηναϊκός παραχώρησε τον παίκτη στους Ρέιντζερς ως δανεικό με οψιόν αγοράς ύψους 1,5 εκ. ευρώ. Το συμβόλαιο του Κυργιάκου, όμως, δεν ήταν «κλειστό», έχοντας μοναχά οψιόν μονοετούς ανανέωσης, εκείνος δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει την οψιόν και όντας πια ελεύθερος πήρε μεταγραφή στους «Τζερς».


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου