Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

‹ MUNDIAL 2010 Φιλοδοξία και... λύσσα!


Σίγουρος για τον εαυτό του και πεπεισμένος πως μπορεί να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής παρουσιάστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Equipe. «Θέλω να γίνω πρωταθλητής» σχολίασε ακόμα μια φορά ο Γάλλος φορ.


Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στην Equipe:

- Για την κλήση του και την εναλλαγή συναισθημάτων

«Με ενόχλησε που δεν κλήθηκα την περασμένη Τετάρτη. Έπαιζα ματς σε τέσσερις ώρες κι είχα απογοητευτεί. Κατάφερα όμως να πετύχω δύο γκολ. Η χαρά της νίκης ήταν το καλύτερο φάρμακο. Ανυπομονώ τώρα να αποδείξω πως παραμένω ικανός. Όταν με κάλεσε ο Πίτερ Μανκόφσκι εξεπλάγην, αλλά χάρηκα τόσο πολύ».

- Για τα δυο χρόνια εκτός Εθνικής

«Ποτέ δεν τα παράτησα. Έχω μεγαλώσει λίγο, αλλά έχω την ίδια «λύσσα» να πετύχω. Έχω καταλάβει ότι η εθνική είναι πολύτιμη και έκανα λάθος που έλειψα δύο χρόνια. Ήταν σαν να με έδιωχναν από το... Big Brother! Ήμουν πραγματικά απογοητευμένος».

- Για το Μουντιάλ του 2006

«Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Και εύχομαι να μην το ζήσει κανείς. Ήταν πραγματικά δύσκολο και ελπίζω να μην το ξαναπεράσω».

- Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό

«Είμαι καλά. Έχω υπογράψει για τέσσερα χρόνια. Το σημαντικό είναι να είμαστε πρωταθλητές και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κλείνω τα 29 το καλοκαίρι και δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα να φύγω το καλοκαίρι».

- Για το αν η Ελλάδα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την πορεία του

«Πάντα έλεγα πως σκεφτόμουν τη Γαλλία. Στο πρωτάθλημα έχω πετύχει 20 γκολ και άλλα πέντε στο Γιουρόπα Λιγκ, μια σπουδαία διοργάνωση όπου αποκλείσαμε τη Ρόμα. Κάποιοι με χαρακτηρίζουν υπερβολικά φιλόδοξο, αλλά αυτό είναι ένα από τα προτερήματά μου».

- Για τις ελπίδες παρουσίας του στη Ν. Αφρική

«Και βέβαια. Αν δεν το σκεφτόμουν... Πάντως, ο προπονητής αποφασίζει. Είμαι στα καλύτερά μου. Χωρίς προβλήματα, χωρίς τραυματισμούς. Δεν ξεκίνησα καλά τον πρώτο ενάμιση μήνα, αλλά με βοήθησαν στην ομάδα και τους δικαίωσα. Παίζω στην κορυφή, εκεί που μου αρέσει».

- Για τους αμυντικούς στην Ελλάδα

«Τώρα έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πόσο γρήγορος είμαι... Η άμυνα του Ολυμπιακού είναι εξαιρετική, όπως άλλωστε και η δική μας. Και μετά είναι η Καβάλα».

1 σχόλιο:

  1. καλησπέρα !!μόλις έμαθα για έναν διαγωνισμό της Lorea στον οποιο ο νικητης παει Αφρικη !! καθόλου κακό θα έλεγα !!
    εαν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος
    http://bit.ly/bBu59F

    ΑπάντησηΔιαγραφή