Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Χάνει το ντέρμπι ο Ντάτολο

Πιο σοβαρός τελικά αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Χεσούς Ντάτολο καθώς θα μείνει εκτός δράσης για έναν περίπου μήνα. Χάνει όπως όλα δείχνουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Χοσέ Σαμπιέρι, μάνατζερ του Αργεντινού άσου, μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης μετά τον τραυματισμό του. «Ο Ντάτολο είναι απογοητευμένος. Το πρόβλημα στο αριστερό του πόδι είναι σοβαρό. Θα μείνει έξω είκοσι μέρες με ένα μήνα. Λίγο λιγότερο από μήνα. Δυστυχώς τα νέα ήταν άσχημα», τόνισε ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν έγινε αλλαγή στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ είχε ζητήσει από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να τον αντικαταστήσει, απάντησε: «Αυτά έπρεπε να τα σκεφτεί ο προπονητής του Ολυμπιακού, όταν ο Ντάτολο ζήτησε αλλαγή. Ο Ντάτολο είναι ένα στολίδι για τον Ολυμπιακό».

Ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» φέρεται να έχει υποστεί θλάση κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 21 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν αποκλείεται να απουσιάσει και από το παιχνίδι με την Ξάνθη στις 28 Μαρτίου και να επιστρέψει μετά το Πάσχα.


Ο Ντάτολο βρίσκεται στο Μόναχο, όπου η εθνική ομάδα της χώρας του θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία και την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο τραυματισμός του στο ματς με τον Ατρόμητο μπορεί να σταθεί και η αιτία να χάσει ακόμα και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, καθώς το φιλικό με τη Γερμανία ήταν το τελευταίο τεστ για τον προπονητή του στην εθνική, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Πάντως, από τη διοίκηση του Ολυμπιακού έλεγαν ότι ο 26χρονος παίκτης έχει μετανιώσει για τη στάση του απέναντι στον προπονητή του. «Ο Μπόσκο τον έφερε προ των ευθυνών του. Του είπε πως ο Ολυμπιακός τον πληρώνει και του δίνει την ευκαιρία να παίζει βασικός, κάτι που δεν συνέβαινε στη Νάπολι, όπου ήταν αναπληρωματικός. Και ότι μέσω της παρουσίας του ως βασικός στον Ολυμπιακό κλήθηκε πάλι στην εθνική Αργεντινής», έλεγαν στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας.


Στην τελική ευθεία Κόκκαλης-Λαυρεντιάδης

Σύμφωνα με πληροφορίας της εφημερίδας «ΦΩΣ», επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τους Σωκράτη Κόκκαλη και Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να βρίσκονται σε συζητήσεις για συνιδιοκτησία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, λέγεται ότι είναι θέμα χρόνου ο37χρονος επιχειρηματίας να αποκτήσει το 45% των μετοχών της ομάδας


Έτοιμος ο Ντουντού

Στο 90% ετοιμότητας έχει φτάσει ο Ντουντού, ο οποίος δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στα πλάνα για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. «Έχω φτάσει σχεδόν στο 90% της αποκατάστασής μου και νιώθω πολύ καλύτερα», λέει ο Βραζιλιάνος μέσος και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αποθεραπευτών δεν είναι μακριά η ώρα που θα επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου