Δείτε τα νέα των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Μικροπροβλήματα με Εντίνιο


Με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Εντίνιο ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του σήμερα (10/3) για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το προβλεπόμενο σχήμα δοκίμασε ο Φερνάντο Σάντος, ανοίγοντας έτσι τα χαρτιά του για την πιο κρίσιμη αναμέτρηση.

Κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεν επέτρεψαν στον Εντίνιο να συμμετέχει σήμερα (10/3) στην σημερινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο Πορτογάλος επιθετικός ακολούθησε θεραπεία και αναμένεται αύριο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα κάποιο άλλο πρόβλημα αγωνιστικό δεν προέκυψε με τον Φερνάντο Σάντος να ανοίγει τα χαρτιά του στο οικογενειακό δίτερμα, σε ένα βαρύ, από τις συνεχείς βροχοπτώσεις, αγωνιστικό χώρο στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη. Ο Πορτογάλος δεν πρόκειται να κάνει θεαματικές αλλαγές πάνω στο αγαπημένο του σχήμα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια του «Δικεφάλου» θα βρίσκεται ο Χαλκιάς και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα αγωνιστούν οι Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Βιτόλο και ο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Σορλέν και τον Βιεϊρίνια. Στον άξονα θα παίξει ο Ίβιτς που θα οδηγίες να δημιουργεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ επιθετικά, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.


Μέρος της προπόνησης παρακολούθησε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου πήγε στη Σουρωτή λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης και αποχώρησε λίγο πριν την ολοκλήρωση της, έχοντας δει ένα σημαντικό κομμάτι της παρέα με τον Ζήση Βρύζα και τον Παναγιώτη Ποικιλίδη.
www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου